Κοπή πίτας του Συλλόγου Εστίασης & Αναψυχής Καλαμάτας χθες στη Λαϊκή Αγορά

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Σύλλογος Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής Καλαμάτας, στο αίθριο της Κεντρικής Αγοράς Καλαμάτας

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν ο πρόεδρος της ΠΟΕΣΕ κ. Καββαθάς, καθώς και οι πρόεδροι όλων των νομών της Πελοποννήσου με επικεφαλής τον πρόεδρο του ΣΚΕΑΝΑ κ. Γιατρά, όπως επίσης ο δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Ανδρέας Τσουκαλάς, ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας Β. Τζαμουράνης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας Βαγγέλης Ξυγκώρος, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμάτας Γιώργος Εγγλέζος και η υποψήφια βουλευτής Μεσσηνίας, Πιπίνα Κουμάντου. Παρευρέθησαν, τέλος, επαγγελματίες και εργαζόμενοι του κλάδου.

Δηλώσεις Δημάρχου:

«Είμαστε πάντα δίπλα στους επαγγελματίες της εστίασης» τόνισε ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, κατά τη διάρκεια εκδήλωση του Συλλόγου Εστίασης και Αναψυχής Καλαμάτας, που πραγματοποιήθηκε χθες, Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023, με αφορμή την κοπή της παραδοσιακής Βασιλόπιτας. Μάλιστα, ο Σύλλογος επέλεξε για την πραγματοποίηση της εκδήλωσής του το νέο στεγασμένο χώρο της Κεντρικής Αγοράς.

Ο κ. Βασιλόπουλος αναφέρθηκε στη συνεργασία του Δήμου με τους επαγγελματίες της εστίασης, κάνοντας -μεταξύ άλλων- ιδιαίτερη αναφορά στη συμμετοχή τους στην επιτροπή τουρισμού αλλά και στη μεγάλη διαβούλευση που υπήρξε στο πλαίσιο του «Mission Καλαμάτα» που οδήγησε στην ένταξη της πόλης στην Ευρωπαϊκή Αποστολή των 100 Κλιματικά Ουδέτερων και Έξυπνων Πόλεων της Ε.Ε. έως το 2030.

Στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων, παρέστη και μίλησε ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργος Καββαθάς.