Κλήρωση Super League 2: Πρεμιέρα με Χανιά στην Κρήτη η “Μαύρη Θύελλα”

Γνωστό έγινε στην κλήρωση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 9/9 το πρόγραμμα της νέας χρονιάς στην Super League 2. Το πρόγραμμα της πρεμιέρας στις 22/9 όσο και αυτά που αποφασίστηκαν στο Δ.Σ. της διοργανώτριας αρχής.

Από εκεί και πέρα νέα τηλεοπτική στέγη ψάχνει να βρει η Super League 2 με τον πρόεδρο της Super League 2 Πέτρο Μαρτσούκο να εξουσιοδοτείται από τις ομάδες για να αρχίσει τις διαπραγματεύσεις με τον ΣΚΑΙ που είναι το κανάλι που έχει ενδιαφερθεί για να μεταδίδει τους αγώνες του πρωταθλήματος. Μάλιστα οι συζητήσεις αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι αυτό θα γίνει την Τρίτη 10/9.

Τηλεοπτικό 

Κοντά στην εύρεση τηλεοπτικής στέγης για τη φετινή σεζόν είναι η Super League 2. Πριν την έναρξη της διαδικασίας της κλήρωσης, οι εκπρόσωποι των ομάδων εξουσιοδότησαν τον Πέτρο Μαρτσούκο να διαπραγματευτεί με τον ΣΚΑΪ για να μεταδίδει τους αγώνες του Πρωταθλήματος για την αγωνιστική περίοδο 2024-25.

Αναλυτικά οι όμιλοι:

Α’ Όμιλος: ΑΕΛ, Ηρακλής, Εθνικός Νέου Κεραμιδίου, Διαγόρας Ρόδου, ΠΑΟΚ Β’, Καμπανιακός, Μακεδονικός, Νίκη Βόλου, ΠΑΣ Γιάννινα, Καβάλα.

Β’ Όμιλος: ΑΕΚ Β’, Καλαμάτα, Χανιά, Κηφισιά, Αιγάλεω, Αστέρας Aktor Β’, Παναργειακός, Πανιώνιος, Ηλιούπολη, Παναχαϊκή.

Όπως συνέβη και πέρυσι, μετά την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας θα έχουμε, σε κάθε όμιλο, ξεχωριστά Play Off και Play Out. Στα Play Off θα συμμετάσχουν οι ομάδες που θα τερματίσουν στις θέσεις 1-5 και στα Play Out από την 6η και κάτω. Οι ομάδες θα διαιρέσουν τους βαθμούς τους κατά ήμισυ (/2), ενώ οι αγώνες και των Play Off και των Play Out θα είναι διπλοί, δηλαδή θα παίξουν όλοι με όλους εντός και εκτός έδρας.

Το πρόγραμμα της Καλαμάτας

1η αγωνιστική
Χανιά – Καλαμάτα

2η αγωνιστική
Καλαμάτα – Παναργειακός

3η αγωνιστική
Αιγάλεω – Καλαμάτα

4η αγωνιστική
ΑΕΚ Β΄ – Καλαμάτα

5η αγωνιστική
Καλαμάτα – Παναχαϊκή

6η Αγωνιστική
Ηλιούπολη – Καλαμάτα

7η αγωνιστική
Καλαμάτα – Κηφισιά

8η αγωνιστική
Aστέρας AKTOR B’ – Καλαμάτα

9η αγωνιστική
Καλαμάτα – Πανιώνιος

10η αγωνιστική
Καλαμάτα – Χανιά

11η αγωνιστική
Παναργειακός – Καλαμάτα

12η αγωνιστική
Καλαμάτα – Αιγάλεω

13η αγωνιστική
Καλαμάτα – ΑΕΚ Β΄

14η αγωνιστική
Παναχαϊκή – Καλαμάτα

15η Αγωνιστική
Καλαμάτα – Ηλιούπολη

16η αγωνιστική
Κηφισιά – Καλαμάτα

17η αγωνιστική
Καλαμάτα – Aστέρας AKTOR B’

18η αγωνιστική
Πανιώνιος – Καλαμάτα