Κιβωτός του Κόσμου:”Ρε άι φύγετε από εδώ” – Νευριασμένη η πρεσβυτέρα στην πρώτη εμφάνισή της μετά τον σάλο (vid)

Χτυπούσε με μανία το τζάμι του μικρού αυτοκινήτου, για να της ανοίξει ο οδηγός την πόρτα – Η πρεσβυτέρα ήταν εμφανώς εκνευρισμένη από την παρουσία δημοσιογράφων.

Εμφανώς εκνευρισμένη παρουσιάστηκε η άλλοτε πράα πρεσβυτέρα, στην πρώτη της εμφάνιση έπειτα από μέρες στη δομή της “Κιβωτού του Κόσμου” στον Κολωνό. “Ρε άι φύγετε από εδώ” φώναξε η σύζυγος του πατέρα Αντωνίου, φανερά ενοχλημένη από την παρουσία των δημοσιογράφων, ενώ χτυπούσε με μανία το τζάμι του αυτοκινήτου, για να της ανοίξει ο οδηγός και να “δραπετεύσει” από τις κάμερες.

Ειδικότερα, όπως φαίνεται σε βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή “T-live” η πρεσβυτέρα Σταματία Γεωργαντή φεύγει σαν κυνηγημένη από την πίσω πόρτα της δομής και εμφανώς εκνευρισμένη από την παρουσία δημοσιογράφων.

Η σύζυγος του πατέρα Αντωνίου μοιάζει να έχει χάσει την ψυχραιμία της, περιμένοντας να μπει στο αυτοκίνητο. Χτύπησε με νεύρα το τζάμι του οχήματος, ενώ απευθυνόμενη στους δημοσιογράφους είπε: “Ρε άι φύγετε από εδώ”.

Εισαγγελική έρευνα για τον π. Αντώνιο και άλλους δέκα – Για τέσσερα κακουργήματα

Εντωμεταξύ, παραγγελία έδωσε ο εισαγγελέας Ιωάννης Σέβης προς την Οικονομική Αστυνομία ζητώντας τη διενέργεια έρευνας στα οικονομικά της Κιβωτού του Κόσμου, του πατέρα Αντωνίου, της πρεσβυτέρας και ακόμα 9 προσώπων.

Οπως αναφέρει το dikastiko.gr, στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας, ζητά με την παραγγελία του να διερευνηθεί η τέλεση 4 κακουργηματικών πράξεων.

Και συγκεκριμένα: υπεξαίρεση, απιστία υπεξαίρεση, φοροδιαφυγή και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.