10ο Καλαματιανό Καρναβάλι: Ξέφρενος ρυθμός, λάμψη, χρώματα, πολύ κέφι και μεγάλη συμμετοχή

Κέφι, χορός και ξεφάντωμα συνθέτουν το σκηνικό του Σαββατόβραδου στην Καλαμάτα κατά την Νυχτερινή Παρέλαση του 10ου Καλαματιανού Καρναβαλιού.

Ένα φαντασμαγορικό θέαμα ξετυλίγεται  στην οδό Αριστομένους με τους φωτισμούς, τη γρήγορη ροή, τα χρώματα και το κέφι να δίνουν λάμψη και μεγαλοπρέπεια στη νύχτα του τελευταίου Σαββάτου του 10ου Καλαματιανού Καρναβαλιού Special Edition.

Ειτε μέσω γκρουπ, είτε όχι, ήταν εμφανές ότι η αποχή των τελευταίων ετών λόγω των υγειονομικών συνθηκών είχε δημιουργήσει μεγάλη όρεξη για ξεφάντωμα.

Και αυτό έγινε στο κέντρο της μεσσηνιακής πρωτεύουσας.

Το παρόν έδωσαν σύσσωμα τα γκρουπ, κόσμος και επισκέπτες της Καλαμάτας, που μετέτρεψαν το κέντρο της Καλαμάτας σε ένα μεγάλο μασκέ πάρτι. Η νυχτερινή παρέλαση ξεκίνησε χαμηλά από την Αριστομένους στο ύψος του Εργατικού Κέντρου και οι καρναβαλιστές διέσχισαν ανάποδα την Αριστομένους με τελικό προορισμό το Ιστορικό κέντρο και την πλατεία Αγίων Αποστόλων όπου και είχε στηθεί  DJ party με τον DJ PANTELIS

Την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη καρναβαλική παρέλαση στις 4 μ.μ., με σημείο εκκίνησης την Πλατεία 23ης Μαρτίου και κατάληξη στην Κεντρική Πλατεία – Βασ. Γεωργίου της Καλαμάτας, όπου θα ακολουθήσει συναυλία με την Τάμτα. Την παρέλαση θα παρουσιάσουν οι Έλενα Κώνστα και Λάμπρος Κωνσταντάρας. Παράλληλα, την Καθαρά Δευτέρα θα λάβουν χώρα πολλές εκδηλώσεις, ξεχωρίζοντας το δρώμενο της Ευετηρίας στη Νέδουσα.