Θύμα ξυλοδαρμού 45χρονος από δύο ανήλικους που επιτέθηκαν στην κόρη του

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε ένας 45χρονος πατέρας στην Τρίπολη από δύο ανήλικους που φέρονται να του είχαν στήσει καρτέρι σύμφωνα με όσα έχουν καταγραφεί από τους αστυνομικούς που έφτασαν στο περιστατικό.

Δράστες της επίθεσης είναι ένας 16χρονος και ένας 17χρονος οι οποίοι αρχικά διαπληκτίστηκαν με μια νεαρή κοπέλα για ασήμαντη αφορμή. Το 18χρονο κορίτσι φοβούμενο για την τροπή που μπορούσε να πάρει ο καυγάς και τι να επακολουθήσει πείρε τηλέφωνο τον πατέρα της να την παραλάβει όπως και έγινε αφού αυτός έφτασε στο σημείο σε ελάχιστα λεπτά.

Ο 45χρονος όταν βρέθηκε έξω από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος για να παραλάβει το παιδί του, οι δύο ανήλικοι του επιτέθηκαν πρώτα λεκτικά και στην συνέχεια τον χτύπησαν με τα χέρια τους στο πρόσωπο. Τα χτυπήματα φαίνεται πως ήταν τόσο βάναυσα όπου ο άνδρας χρειάστηκε να μεταφερθεί με Ε.Κ.Α.Β. στο Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης όπου και συνεχίζει να νοσηλεύεται. Οι δύο νεαροί συνελήφθησαν μετά από αναζητήσεις της αστυνομίας στην Τρίπολη και θα ακολουθηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία.