Θρήνος στη Ζαχάρω Ηλείας για τον χαμό του Θάνου Αλεξανδρόπουλου

Η είδηση του θανάτου του Θάνου Αλεξανδρόπουλου, έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στη Ζαχάρω, όπου ζούσε και διατηρούσε γνωστή καφετέρια. 

Τραγωδία που σοκάρει το ηλειακό ποδόσφαιρο τα ξημερώματα, με τον Θάνο Αλεξανδρόπουλο, να χάνει τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στο Ανήλιο Ζαχάρως, στην Εθνική Οδό Πύργου Κυπαρισσίας. Ο πρώην πορτιέρο του ΠΦΟ Πανόπουλου, του Αίαντα και του Αστέρα Αμαλιάδας μεταξύ άλλων, έχασε τη ζωή του.

Ο Θάνος Αλεξανδρόπουλος, ερχόταν από την Καλαμάτα όπου διέμενε με την οικογένειά του, στη Ζαχάρω, για να ανοίξει την καφετέρια που διατηρούσε στη Ζαχάρω.

Ο Αλεξανδρόπουλος, πατέρας τριών παιδιών, είχε σταματήσει την ενεργό δράση, όντας ένας από τους κορυφαίους τερματοφύλακες που ανέδειξε η Ηλεία τα τελευταία χρόνια, ο οποίος παρά ταύτα, παρακολουθούσε στενά τα δρώμενα και βρισκόταν πάντοτε κοντά στον Ολυμπιακό Ζαχάρως, ομάδα από την οποία ξεκίνησε. Στη συνέχεια, πέρασε από τα μικρά τμήματα του Πανηλειακού, για να συνεχίσει σε ομάδες της Μεσσηνίας, πριν έρθει στην Ηλεία για τον ΠΦΟ Πανόπουλου και αργότερα Αστέρα, έχοντας περάσει και από τον Άρη Αρχαίας Ολυμπίας, αλλά και τον Αίαντα Γαστούνης.

Μουδιασμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ζαχάρως, μετά την τραγωδία που διαδραματίστηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στην Ε.Ο. Πύργου – Κυπαρισσίας, στο ύψος του Ανηλίου Ζαχάρως, και στοίχισε τη ζωή του Θάνου Αλεξανδρόπουλου, πατέρα ενός μικρού παιδιού. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο άτυχος άνδρας οδηγούσε ΙΧΕ, το οποίο για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία συγκρούστηκε με φορτηγό, ενώ στο δυστύχημα ενεπλάκη ακόμη ένα ΙΧΕ, του οποίου ο οδηγός, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο Αλεξανδρόπουλος, διέμενε στην Καλαμάτα με την οικογένειά του (η σύζυγός του έχει κομμωτήριο) και μετέβαινε στη Ζαχάρω, για να ανοίξει την καφετέρια που διατηρούσε. Πατέρας ενός παιδιού δέκα μηνών, είχε σταματήσει την ενεργό δράση, έχοντας υπάρξει ένας από τους κορυφαίους τερματοφύλακες που ανέδειξε η Ηλεία τα τελευταία χρόνια, ο οποίος παρά ταύτα, παρακολουθούσε στενά τα δρώμενα και βρισκόταν πάντοτε κοντά στον Ολυμπιακό Ζαχάρως, ομάδα από την οποία ξεκίνησε.