Κάτοικος Καλαμάτας για τον επόμενο χρόνο θα είναι ο μεσοεπιθετικός – εξτρέμ Τζέρσον Καμπράλ. Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός έρχεται για να ενισχύσει την γραμμή κρούσης της “Μαύρης Θύελλας” στην προσπάθειά της για άνοδο στην Super League και αναμένεται να προσφέρει πολλά με την εμπειρία του.
O Τζέρσον Καμπράλ κατάγεται από το Πράσινο Ακρωτήρι έχει Ολλανδικό διαβατήριο είναι αριστεροπόδαρος και αγωνίζεται και στα δύο άκρα της επίθεσης.
Είναι 32 ετών (3-1-91) και έχει ύψος 1.77.
Από το 2015 και μετά έχει αγωνιστεί στις Βίλεμ, Σπάρτα Ρότερνταμ, Μπαστιά, Λέφσκι, Πάφος και την διετία (2021-23) φόρεσε την φανέλα του Ιωνικού όπου είχε 26 συμμετοχές.
Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Μαύρης Θύελλας. Του ευχόμαστε να είναι υγιής και να βοηθήσει την ομάδα μας να πετύχει τον στόχο της ανόδου στην Σούπερ Λιγκ.
Focus Radio | 09/02/2026
Γεωργούντζος κατά Λιάγκα για το καρναβαλικό σποτ της Καλαμάτας: “Πρέπει να ζητήσει συγγνώμη” (vid)
Focus Radio | 26/01/2026
Ο Λάκης Γαβαλάς στην Καλαμάτα ανακοίνωσε πως θα σχεδιάσει ταφόπλακες (vid)
Focus Radio | 16/01/2026
«Λουτρό αίματος» σε αγώνα 5Χ5 στο Εκουαδόρ: Μαφιόζικες εκτελέσεις πάνω στο χορτάρι (vid)
Focus Radio | 12/01/2026
Γιώργος Μαρκόπουλος | 20/02/2026
Γιώργος Μαρκόπουλος | 20/02/2026
Focus Radio | 20/02/2026
Νέες θέσεις εργασίας στη Μεσσηνία με 20 από τις 1.538 μέσω Υπουργείου Πολιτισμού
Η σκέψη που ξεκίνησε από ένα παιδικό όνειρο και είχε αντικείμενο την δημιουργία ενός ραδιοφώνου που θα είχε άποψη και θα σεβόταν τον ακροατή έγινε πράξη. Δημιουργήσαμε με πολύ κόπο, μεράκι και φαντασία έναν σταθμό καθρέφτη της προσωπικότητάς μας. Εδώ θα βρεις ειδήσεις, αθλητικά, μόδα, ψυχαγωγία και διασκέδαση. H σωστή και προσεκτική εναλλαγή και διαδοχή των μουσικών ήχων, είναι το επίκεντρο της φιλοσοφίας του Focus 99,6. Παλιές αλλά και νέες κυκλοφορίες σχηματίζουν το χαρακτήρα του, κρατώντας την νεανική του όψη και την θέληση για ραδιόφωνο επικοινωνία και ψυχαγωγία. Είναι ο σταθμός που διαβάζει τη σκέψη του ακροατή και σέβεται την προσωπικότητα του.

Copyright © 2025 Focus Radio. All rights received.


0 comments