Επιστροφή των Τσελεπίδη, Αναστασόπουλου και Μπακαγιόκο στα μελανόλευκα

Οκτώ περίπου ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση για την αποκτηση του τερματοφύλακα Κωνσταντίνου Κότσαρη για τα επόμενα δύο χρόνια, η ΠΑΕ Καλαμάτα καλωσορίζει στους “κολπους” της τρία γνώριμα πρόσωπα. Καθώς φαίνεται ο Νίκος Αναστόπουλος επιχειρεί να φέρει πίσω πρόσωπα -τουλάχιστον αρκετά από αυτά -με τα οποία είχε καρποφόρα συνεργασία κατά το παρελθόν και με ορισμένα από τα οποία  πανηγύρισε την άνοδο στη Super League 2. Έτσι σήμερα η ΠΑΕ αρχικά επιβεβαίωσε την επιστροφή του Μπακαγιόκο κι από την άλλη την επιστροφή του “Σπαρτιάτη” Νίκου Αναστασόπουλου και του Τιμόθεου Τσελεπίδη, παίκτες που συνέβαλαν τα μέγιστα με την παρουσία τους.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Καλαμάτα

Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την επιστροφή των ποδοσφαιριστών Τιμόθεου Τσελεπίδη (28 ετών, 2/2/1996), Νίκου Αναστασόπουλου (30 ετών) και Τζούνιορ Μπακαγιόκο (29 ετών, 2/12/1994). Τρεις ποδοσφαιριστές που φόρεσαν τη φανέλα της Μαύρης Θύελλας από το 2020-2022 οι δύο πρώτοι και από το 2020-2023 ο Μπακαγιόκο βοηθώντας μάλιστα την ομάδα μας να στεφθεί πρωταθλήτρια στην Φούτμπολ Λιγκ.

Ο πρόεδρος μας κ. Γιώργος Πρασσάς και ο προπονητής μας κ. Νίκος Αναστόπουλος αναγνωρίζοντας και εκτιμώντας την προσφορά τους στην Μαύρη Θύελλα τους δίνει την ευκαιρία να φορέσουν και πάλι τη φανέλα της ομάδας μας. Τρεις ποδοσφαιριστές γεννημένοι νικητές οι οποίοι διακρίνονται όλως ιδιαιτέρως για το δυναμισμό και το πάθος τους στο παιχνίδι καθώς και τη μαχητικότητά τους.

Τους ευχόμαστε να είναι υγιείς και να βοηθήσουν την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει τη φετινή αγωνιστική περίοδο.