Επίσκεψη του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

Το Νοσοκομείο Καλαμάτας επισκέφθηκε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, όπου μεταξύ άλλων, επιθεώρησε και τα έργα που υλοποιεί η Περιφέρεια στο νοσηλευτικό ίδρυμα της μεσσηνιακής πρωτεύουσας και τα οποία εξελίσσονται με εξαιρετικά ταχείς ρυθμούς συμβαδίζοντας με το χρονοδιάγραμμα που έχει τεθεί.

Ο περιφερειάρχης, είχε συνάντηση με την διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας Ελένη Αλειφέρη, όπως επίσης και με εκπροσώπους από το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό, στη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν θέματα προμήθειας ιατρομηχανολογικού εξοπλισμού και εξετάστηκε ο τρόπος να συνδράμει η Περιφέρεια προς τον σκοπό αυτό.

Σε δηλώσεις του ο Π. Νίκας αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη σημασία που έχει η συμμετοχή από τον ερχόμενο χρόνο εκπροσώπων των Περιφερειών στα Δ.Σ. των νοσοκομείων -αίτημα στο οποίο ανταποκρίθηκε ο πρωθυπουργός-, επισημαίνοντας παράλληλα ότι με τον τρόπο αυτό “δίνεται η δυνατότητα στην δευτεροβάθμια αυτοδιοίκηση να παρακολουθεί από κοντά τις ανάγκες και να στηρίζει το έργο τους”.