Εξω φρενών ο Πολάκης: Δεν θα είμαι υποψήφιος, αν δεν είναι και ο Χαιρετάκης – Σκληρή απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ

Έξαλλος έγινε ο Παύλος Πολάκης μόλις ανακοινώθηκε η λίστα με τους υποψηφίους στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ. Σκληρή ήταν η απάντηση της Κουμουνδούρου, μέσω κομματικών πηγών, καθώς αδειάζει τον βουλευτή τονίζοντας ότι “όποιος διαφωνεί με τις συλλογικές αποφάσεις για τη σύνθεση των ψηφοδελτίων, έχει κάθε δικαίωμα να μη συμμετάσχει σε αυτά”.

Ειδικότερα, ο γνωστός για την “εκρηκτικότητά” του βουλευτής πρόεβη σε μια σκληρή ανάρτηση στο Facebook όταν αντιλήφθηκε ότι ο υποψήφιος βουλευτής το 2019, Μιχάλης Χαιρετάκης δεν συμπεριλήφθηκε στους εκλογικούς καταλόγους του ΣΥΡΙΖΑ για τα Χανιά, “παρά τη χθεσινή εισήγηση της πολιτικής γραμματείας”.

Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα πως δεν ισχύει ούτε η δική του υποψηφιότητα μέχρι να διορθωθεί το συγκεκριμένο “λάθος”.

Η ανάρτηση Πολάκη: “Προφανώς από “λάθος” ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΙΡΕΤΑΚΗΣ δεν συμπεριελήφθη παρά τη χθεσινή εισήγηση της πολιτικής γραμματείας στην ανακοίνωση των ονομάτων για τους υποψήφιους του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στα Χανιά. Μέχρι να διορθωθεί το “λάθος” δεν ισχύει ούτε η δική μου υποψηφιότητα. Εγώ φίλους και συντρόφους δεν πουλάω ,επειδή κάποιοι έχουν ανασφάλειες και συμπεριφέρονται με όρους διαδρόμου! Θα λυθούν στην πολιτική γραμματεία και στην Κεντρική Επιτροπή ΟΛΑ!!”.

Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ απάντησε σε ανάλογο ύφος μέσω κομματικών πηγών στον βουλευτή.

“Οι αποφάσεις για τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ είναι συλλογικές και την τελική απόφαση για τη κατάρτισή τους έχουν τα όργανα του κόμματος. Η συμμετοχή στα ψηφοδέλτια είναι εθελοντική για όλα τα στελέχη, βουλευτές και υποψήφιους βουλευτές, χωρίς όρους και προϋποθέσεις. Όποιος διαφωνεί με τις συλλογικές αποφάσεις για τη σύνθεση των ψηφοδελτίων, έχει κάθε δικαίωμα να μη συμμετάσχει σε αυτά“.