Εντοπίστηκαν οι δράστες του ξυλοδαρμού του SNIK, εκτός εαυτού ο τράπερ τους κυνηγάει στον δρόμο (vid)

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από το σαββατοκύριακο που ο SNIK είχε ανέβει με έναν φίλο του Θεσσαλονίκη και τους κύκλωσε μια παρέα 8-10 ατόμων σε ένα μαγαζί και τους χτύπησαν. Ήταν μια περίοδος που το κλίμα στην κόντρα του με τον Light ήταν πολύ βαρύ και οι παρέες των δύο τράπερ ή ακόμα και οι απλοί φαν, είχαν βγει στους δρόμους για να απαντήσουν σε κάθε πρόκληση.

Μετά από εκείνο το σαββατοκύριακο, ο SNIK βρέθηκε ξανά στη Θεσσαλονίκη και, σύμφωνα με stories που ανάρτησε, πέτυχε κάπου δύο από τα άτομα που συμμετείχαν στο ομαδικό εις βάρος του ξύλο.

Μόλις τον είδαν, έτρεξαν να φύγουν και ο SNIK λέει στα βίντεο λέξεις που απαγορεύεται να αναπαραχθούν θα μαζεύουμε πρόστιμα μέχρι την άλλη ζωή και υπόσχεται, απευθυνόμενος προς αυτούς, ότι θα πάει να τους βρει στα σπίτια τους, γιατί ξέρει που μένουν, και θα λύσουν μια και καλή τους λογαριασμούς τους.

Μέχρι στιγμής δεν έχει ακουστεί κάτι για… ξύλο του SΝΙΚ στη συμπρωτεύουσα, αλλά δε θα μας ξαφνιάσει αν έχει ήδη υπάρξει κάποια ανταλλαγή «χειραψιών».