Άρωμα εκλογών με τη δυναμική και πολυπληθή συγκέντρωση του Θανάση Βασιλόπουλου στο πνευματικό κέντρο

Με μια εντυπωσιακή συγκέντρωση με μεγάλη προσέλευση κόσμου που κατέκλυσε τους χώρους μέσα και έξω ,του πνευματικού κέντρου Καλαμάτας ο δήμαρχος και υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος ξεκίνησε τη νέα του προεκλογική εκστρατεία για το δήμο της μεσσηνιακής πρωτεύουσας. Η χθεσινή εκδήλωση σημειολογικά έγινε την ίδια ημερομηνία που ο Θανάσης Βασιλόπουλος το 2019 είχε ξεκινήσει τη νικηφόρα πορεία του προς τη δημαρχία Καλαμάτας.

Πολλά θα μπορούσαν να αποτυπωθούν από την σημερινή επετειακή εκδήλωση του συνδυασμού «δημιουργική Πρωτοβουλία για τον δήμο Καλαμάτας», όμως, ένα ήταν που ξεχώρισε: Η συγκλονιστική παρουσία του κόσμου. Κόσμος που κατέκλυσε τον χώρο του Πνευματικού Κέντρου της μεσσηνιακής πρωτεύουσας, όχι μόνο την κύρια αίθουσα, όχι μόνο τους αίθριους χώρους, αλλά και εκτός του εμβληματικού κτιρίου με αξιοσημείωτη την εικόνα ακόμη και στο βόρειο τμήμα της κεντρικής πλατείας. Και αυτό το μήνυμα του κόσμου ήταν η μεγάλη αποδοχή στο κάλεσμα και την προσπάθεια του Θανάση Βασιλόπουλου.

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας -και εκ νέου υποψήφιος – με μια πολύ δυνατή εκδήλωση έδωσε το σύνθημα στην πορεία προς τις εκλογές. Και εκεί ο κ. Βασιλόπουλος σημειολογικά στάθηκε σε μια σειρά από άξονες και ζητήματα που σχετίζονται με την πορεία της δημοτικής αρχής, αλλά και το σχέδιο για την Καλαμάτα του… αύριο, με μια σειρά από ενεργές προκλήσεις, που τις δίνουν σημαντικές προοπτικές. Το μήνυμά του ήταν ένα: έργο στην πράξη και αυτό το παρουσίασε μέσα από θεματικά video που σχετίζονταν με τους τομείς δραστηριότητας. Χαρακτηριστική η παρουσία του απλού κόσμου, αλλά και πολλών στελεχών που ενώνουν δυνάμεις με τον συνδυασμό του κου Βασιλόπουλου.