Γεγονός της χρονιάς ο εντυπωσιακός “all star” γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο με την αγαπημένη του Μαράΐα με δύο τελετές στην Costa Navarino (vid)

Οι τριήμεροι εορτασμοί για τον γάμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο και της αγαπημένης του Μαράϊας Ριντλσπρίγκερ ξεκίνησαν την Παρασκευή, στη Μεσσηνία στο εντυπωσιακό συγκρότημα της Costa Navarino με ένα κομψό πάρτι, όπου το dress code απαιτούσε από όλους τους καλεσμένους να φορέσουν λευκά ρούχα.

Αποκορύφωμα ήταν φυσικά η γαμήλια τελετή που πραγματοποιήθηκε την τρίτη ημέρα Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου στο ”Navarino Hills”.

Βίντεο από την άφιξη του ζευγαριού στο πάρτι:

Το πόση σημασία στη φιλοξενία των προσκεκλημένων τους και πόση έμφαση στη λεπτομέρεια έδωσαν οι μελλόνυμφοι μαρτυρά το γεγονός ότι οι ίδιοι πέρασαν πέντε ημέρες στο Costa Navarino δοκιμάζοντας ακαταπόνητα περισσότερα από 200 πιάτα, για να επιλέξουν τα ιδανικά τόσο για το γαμήλιο δείπνο όσο και για τα δύο πάρτυ-προπομπούς του ευτυχούς γεγονότος.

Το ζευγάρι, γνωστό για το στιλ και την κομψότητά του, ακολούθησε την ίδια θεματική, προσφέροντας μια εντυπωσιακή έναρξη στις γαμήλιες εκδηλώσεις, φτάνοντας στον χώρο του μπαρ «Between» με σκάφος, ενώ περπάτησαν στην προβλήτα πιασμένοι χέρι χέρι, ο Γιάννης με βερμούδα και η Μαράια με μίνι φόρεμα, φυσικά στα λευκά.

Την επόμενη μέρα το Σάββατο υπήρχε πρόσκληση για ένα παραδοσιακό “Nigerian Party”, αντιπροσωπεύοντας την νιγηριανή κουλτούρα και το οποίο τίμησε και διαφήμισε την καταγωγή του Γιάννη Αντετοκούνμπο . Οι καλεσμένοι ντύθηκαν με παραδοσιακές νιγηριανές ενδυμασίες, προσθέτοντας μια ξεχωριστή πολιτιστική νότα στην εκδήλωση. Γενικά αυτή η ημέρα γεμάτη χρώμα και παράδοση, προσφέροντας μια ιδιαίτερη εμπειρία σε όλους τους παρευρισκόμενους. Η εκδήλωση ήταν προγραμματισμένο να γίνει σε ένα σημείο στο ξενοδοχειακό συγκρότημα με πανέμορφη θέα προς τον όρμο του Ναυαρίνο.

Φωτογραφίες από το Nigerian Party ανέβασε και η Mandie Price, σύζυγος μέλος του προπονητικού τιμ των Μιλγουόκι Μπακς.

Παρέλαση από VIP στο αεροδρόμιο Καλαμάτας

Ανάμεσα στους καλεσμένους, οι περισσότεροι από τους οποίους έφτασαν από την Ελλάδα και τις ΗΠΑ με ιδιωτικές πτήσεις στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας και εννοείται ότι είχαν στη διάθεσή τους και την υπηρεσία μεταφοράς μέσω ελικοπτέρου του Resorts, ενώ ανάμεσα σ΄ αυτούς που έφτασαν βρίσκονται και 30 VVIP.

Ο υπερθετικός όρος (Very Per Important Person) δεν χρησιμοποιείται καταχρηστικά ή για τη δημιουργία εντυπώσεων, αφού οι πληροφορίες που διαρρέονται με φειδώ συντείνουν πως πρόσκληση για τον τριήμερο γαμήλιο εορτασμό είχαν λάβει και ανταποκρίθηκαν σπουδαίες προσωπικότητες απ΄όλο τον κόσμο.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο συμπαίκτης του Chris Middleton, στο κέντρο, πλαισιωμένοι από έναν πρώην ιδιοκτήτη των Milwokee Bucks, τον Mark Lasry και τους τρεις νέους τους Jamie Dinan, Wesley Edens και Michael Faskitelli.

Όλοι έφτασαν στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας με ιδιωτικά Lear jet και στην συνέχεια με ειδικά διαμορφωμένα Van της Costa Navarino μεταφέρθηκαν στο εντυπωσιακό ξενοδοχειακό συγκρότημα για να είναι παρόντες σε μια από τις ευτυχέστερες στιγμές της ζωής του αγαπημένου τους Γιάννη.

Οι καλεσμένοι του ζευγαριού που έδωσαν το παρόν στο τριήμερο event ήταν περίπου 200, ανάμεσα τους, βρίσκονταν και πολλοί επώνυμοι, όπως ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με την σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι, όπως και ο Ολυμπιονίκης μας Εμμανουήλ Καραλής προσωπικός φίλος του Γιάννη.

Ο Lebron James που συνδέεται με στενή φιλία με τον «Greek Freak» καθώς και η πρωταθλήτρια του τένις Serena Williams, ακούστηκε και το όνομα του διεθνή Γάλλου ποδοσφαιριστή της Ρεάλ Μαδρίτης Kylian Mbappé, αλλά οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του με την ομάδα του Ρεάλ Μαδρίτης κάνουν αδύνατη την παρουσία του.

Η άφιξη του Chris Middleton στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας “Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος”

Τώρα ο κουμπάρος του ζεύγους και συμπαίκτης του στους Milwokee Bucks, Chris Middleton αλλά και οι πρώην συμπαίκτες του στην ομάδα των ελαφιών Jrue Holiday των Boston Celtics και Wesley Matthews των Atlanta Hawks βρέθηκαν στο πλευρό του αγαπημένου τους φίλου Γιάννη σε μια από τις σπουδαιότερες στιγμές της ζωής του στην δυτική Μεσσηνία και το Costa Navarino και έδειξαν να το απολαμβάνουν αφού δεν περιορίστηκαν στο πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα.

Οι τρεις NBAers θέλοντας να εκμεταλλευτούν τον λίγο ελεύθερο χρόνο τους πριν την γαμήλια τελετή, βγήκαν από το ξενοδοχείο τους και πείραν μια γεύση από τα τα τοπικά εδέσματα, περπάτησαν στην κεντρική πλατεία της Πύλου και φωτογραφήθηκαν με τον κόσμο που αισθανόταν έκπληκτος από την μοναδική αυτή επίσκεψη τέτοιων αθλητικών προσωπικοτήτων στην πόλη τους.  

Στον γάμο βρέθηκε ο προπονητής του ”Greek Freak” Βασίλης Σπανούλης με την σύζυγό του Ολυμπία Χοψονίδου καθώς και οι συμπαίκτες του από την Εθνική μας ομάδα μπάσκετ, όπως επίσης και αθλητές που έχουν αγωνιστεί μαζί του και με τα αδέλφια Αντετοκούνμπο στα πρώτα χρόνια τους στον Φιλαθλητικό.

Οι πιο σημαίνοντες από τους καλεσμένους κατέλυσαν στις σουίτες του ξενοδοχείου «W», οι οποίες προσφέρουν και την πάντα καλοδεχούμενη υπηρεσία προσωπικού μπάτλερ, καθώς και στο πολυτελέστερο ξενοδοχείο «Mandarin», κάποιοι απόλαυσαν μόνο μία διανυκτέρευση στη μεσσηνιακή γη, ενώ άλλοι αναμένεται να συνδυάσουν την πρόσκληση στον γάμο με ολιγοήμερες διακοπές στη χώρα μας.

Οι απαιτήσεις για την ιδιωτικότητα ήταν εξαιρετικά υψηλές, με μέτρα που εξασφάλιζαν ότι κανείς δεν μπορούσε να πλησιάσει το μέρος της δεξίωσης, εκτός από τους καλεσμένους και το προσωπικό, ενώ κατά πληροφοφίες ο μόνος τρόπος για να πλησιάσει κάποιος ήταν μέσω… drone.

Αξιοσημείωτο είναι ότι όλοι όσοι εργάζονταν για τον γάμο είχαν υπογράψει σύμφωνο εχεμύθειας, ώστε να διασφαλιστεί η πλήρης προστασία της ιδιωτικής ζωής του ζευγαριού, ενώ υπήρχε και υψηλό bonus το οποίο θα μοιραστούν οι εργαζόμενοι σε περίπτωση που δεν διαρρεύσει τίποτα προς τα μέσα επικοινωνίας.

Η τελετή

Η γαμήλια τελετή πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου και ήταν διπλή, αφού η νύφη ανήκει στο καθολικό δόγμα, η πρώτη ξεκίνησε περίπου στις 11:30 π.μ. το πρωΐ σε αυστηρά οικογενειακό κύκλο, χωρίς όλους τους καλεσμένους και ήταν η ορθόδοξη εκδοχή του μυστηρίου αφού η οικογένεια Αντετοκούνμπο έχουν βαφτιστεί χριστιανοί.

Το απόγευμα στις 6:30 μ.μ. ξεκίνησε η δεύτερη τελετή στην καθολική της μορφή με όλους τους καλεσμένους να βρίσκονται στο πλευρό του ζευγαριού εκεί όπου δεσμεύτηκα να περάσουν το υπόλοιπο της ζωής τους μαζί δίνοντας όρκους τιμής μεταξύ τους.

Το μενού και η αγάπη του Γιάννη για την Μαράια

Το μενού στο οποίο κατέληξε το ζευγάρι είχε μια μάλλον ευρεία γκάμα αναφορών -από ραφιναρισμένες,

ελεβέ εκδοχές του πατροπαράδοτου (για τους Αμερικανούς) μπέργκερ μέχρι σοφιστικέ σύγχρονη ελληνική γαστρονομία.

Συγκεκριμένα το κυρίως ήταν φιλέτο ψαριού με πουρέ από σέλερι, Rib eye με πατάτες, σπαράγγια και τρούφα, νιόκι από γλυκοπατάτα με καπνιστή σάλτσα ντομάτας καθώς και διάφορες σαλάτες με βάση το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο.

Δεδομένη πρέπει να θεωρείται και η απόφαση του Γιάννη Αντετοκούνμπο να λανσάρει στο γάμο και το πρώτο κρασί-αποτέλεσμα της σύμπραξής του μέσω της εταιρίας επενδύσεων Ante Inc. με τα Ελληνικά Οινοποιεία, στα οποία κατέχει μερίδιο μετοχών 10% από το 2022.

Πρόκειται για μια ροζέ ετικέτα η οποία θα φέρει το όνομα της Μαράια Ριντλσπρίγκερ και, εκτός από τη συμβατική φιάλη των 750 ml, θα κυκλοφορήσει στην αγορά και σε magnum έκδοση. Οι προσκεκλημένοι του γάμου θα έχουν το προνόμιο να δοκιμάσουν την πρώτη σοδειά του Greek Freak πρώτοι.

Οι επιλογές για το επιδόρπιο ήταν μους σοκολάτας με λέμονγκρας και σεμιφρέντο με πάσιον φρουτ, καρύδα και μάνγκο.

Το γαμήλιο πάρτι στο “Navarino Hills” μια γραφική περιοχή της Costa Navarino με γήπεδα γκολφ και θέα τον όρμο του Ναυαρίνου, με όλους τους προσκεκλημένους όσοι βρίσκονται στο εντυπωσιακό συγκρότημα για να τιμήσουν τους νεόνυμφους θα ολοκληρωθεί τις πρώτες πρωϊνές με το κέφι να και κάπως έτσι θα τελειώσει αυτό το τριήμερο εορτασμών που σίγουρα αποτέλεσε το γεγονός της χρονιάς.