Αστέρας Τρίπολης: Μετονομάστηκε σε Αστέρας AKTOR (vid)

Ο Αστέρας Τρίπολης παραχώρησε συνέντευξη Τύπου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, ενημερώνοντας το κοινό του και όχι μόνο ότι προχώρησε σε χορηγική συνεργασία με την ΑΚΤΡΩΡ, με συνέπεια η ομάδα να μετονομαστεί σε Αστέρας AKTOR.

Και εγένετο Αστέρας AKTOR. Αυτό θα είναι από το μεσημέρι της Πέμπτης (11/07) και για όσο διαρκέσει η χορηγική συμφωνία της ομάδας της Τρίπολης με την ΑΚΤΩΡ το όνομα του αρκαδικού συλλόγου.

Σε συνέντευξη Τύπου που δόθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, τα στελέχη του Αστέρα  προχώρησαν στην αποκάλυψη, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να σηματοδοτήσουν την νέα εποχή.

Το παρών από το ποδοσφαιρικό τμήμα έδωσαν ο προπονητής της ομάδας, Μίλαν Ράσταβατς, αντιπροσωπεία παικτών και ο πρόεδρος του συλλόγου, Γιώργος Μποροβήλος.

Παρουσιάζοντας τη νέα εμπορική συνεργασία, ο κ. Μποροβήλος σημείωσε ότι αυτή αποτελεί σταθμό στην ιστορία της ομάδας, καθώς ο Αστέρας προσθέτει έναν ισχυρό συνεργάτη στο πλευρό του. Ο ASTERAS AKTOR, όπως θα ονομάζεται εφεξής η ομάδα, μοιράζεται κοινό όραμα, πορεία και χαρακτηριστικά με την ΑΚΤΩΡ, όπως η συνέπεια και η συνέχεια, τόνισε. Και πρόσθεσε ότι ASTERAS AKTOR και ΑΚΤΩΡ, «κατασκευάζουν το μέλλον τους – δεν τους το χάρισε κανένας».«Ενώνουμε τις δυνάμεις μας και ανοίγουμε ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία μας. Από σήμερα, η ΑΚΤΩΡ βάζει στο πέτο της ένα ακόμη αστέρι: Τον Αστέρα μας» κατέληξε ο κ. Μποροβήλος.

Παράλληλα, ο προπονητής της ομάδας, Μίλαν Ράσταβατς τόνισε ότι η συνεργασία αυτή αποτελεί ένα μεγάλο βήμα προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης του ASTERAS AKTOR και έρχεται να δυναμώσει την ομάδα, προκειμένου να φέρει νέες επιτυχίες. Ενώ ο αρχηγός της ομάδας, κ. Νίκος Καλτσάς χαρακτήρισε την ημέρα σημαντική για την ομάδα, καθώς φέρνει έναν νέο, ισχυρό συνεργάτη, ενώ εξέφρασε την ευχή του για ανοδική πορεία και ένα νέο επιτυχημένο ξεκίνημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αστέρα

“Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και η ΑΚΤΩΡ ανακοίνωσαν σε κοινή συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας τη χορηγική τους συνεργασία. Το νέο εμπορικό όνομα της ομάδας μας είναι ASTERAS AKTOR“.