Έναρξη του 10ου Καλαματιανού Καρναβαλιού με πολύ κέφι υπό τον ρυθμό των “Swinging Cats”

Σε αποκριάτικους ρυθμούς εισήλθε και επίσημα η πόλη της Καλαμάτας με τις εκδηλώσεις του 10ου Καρναβαλιού και τα καρναβαλικά πληρώματα να παραλαμβάνουν τα λάβαρά τους. Η βραδιά της Παρασκευής παρά τις χαμηλές θερμοκρασίες ήταν γεμάτη κέφι και μουσική υπό τον ρυθμό των προσκεκλημένων συγκροτημάτων και το έναυσμα των δυο εξαιρετικών παρουσιαστών.

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας κήρυξε την έναρξη στην πλατεία 23ης Μαρτίου και ο ουρανός φωτίστηκε με βεγγαλικά, χορό και τραγούδι, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες λόγω του τσουχτερού κρύου. Στη συνέχεια άρχισαν τα παιχνίδια των group και η βραδιά έκλεισε με συναυλία από τους «The Swingin’Cats». Ο Θανάσης Βασιλόπουλος ευχήθηκε καλή διασκέδαση, σημείωσε ότι η προσπάθεια του Δήμου είναι το καρναβάλι να γίνεται κάθε χρόνο και καλύτερο, ενώ έδωσε τα συγχαρητήριά του σε όσους κοπιάζουν για αυτή τη διοργάνωση και στους συμμετέχοντες…

Η παρουσίαση έγινε από την Έλενα Κώνστα και τον Σωτήρη Καραμίντζα, οι οποίοι κάλεσαν στην εξέδρα τους εκπροσώπους των καρναβαλικών γκρουπ, τους παρουσίασαν και τους έδωσαν τα λάβαρα του καρναβαλιού. 

Σήμερα, Σάββατο 11 Φεβρουαρίου, η μπάντα κρουστών BLOCO SWINGUEIRA θα πραγματοποίηση μουσική βόλτα στο κέντρο της πόλης, με αφετηρία την πλατεία 23ης Μαρτίου στις πέντε το απόγευμα και προορισμό το Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων, όπου θα ξεκινήσει η λειτουργία του Καρναβαλικού Σταθμού, στις 5.45.