Άντζελα Δημητρίου: Ο πραγματικός λόγος της αποχώρησης της από το μιούζικαλ «Γεια» (vid)

Ήταν 2001 όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το «Γεια». 21 χρόνια μετά, το θρυλικό άλμπουμ των ’00s ζωντανεύει στο θέατρο. Ο Φοίβος σε συνεργασία με τον σκηνοθέτη Δημήτρη Μαλισσόβα δημιούργησαν το μιούζικαλ της χρονιάς, το οποίο πριν λίγες μέρες έκανε πρεμιέρα.

Στην πρώτη παράσταση του «Γεια – The Musical» πλήθος προσώπων από τον καλλιτεχνικό χώρο έδωσαν το παρών για να τιμήσουν τον δημιουργό των επιτυχιών, Φοίβο. Μεταξύ αυτών, και η Άντζελα Δημητρίου, η οποία ωστόσο στο διάλειμμα αποχώρησε.

Το ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό Μας» ήθελε τη δημοφιλή τραγουδίστρια να είναι δυσαρεστημένη εξαιτίας της θέσης που της είχαν δώσει, στην τρίτη σειρά.

Ωστόσο κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν ισχύει. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ελένης Βουλγαράκη μέσα από την εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!», η Άντζελα Δημητρίου όντως αποχώρησε από την παράσταση αλλά για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους. Μάλιστα, η ίδια είναι στεναχωρημένη με όσα έχουν ακουστεί και γραφτεί, μιας και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

«Η Άντζελα Δημητρίου είναι πολύ στεναχωρημένη όλες αυτές τις ημέρες γιατί γράφτηκε ότι αποχώρησε από την παράσταση επειδή δυσαρεστήθηκε για τη σειρά που κάθισε. Ο λόγος που αποχώρησε ήταν προσωπικός και οικογενειακός. Δεν ισχύουν όσα ακούγονται, ούτε ότι δεν σεβάστηκε την παράσταση» ανέφερε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος, μεταφέροντας τα λεγόμενα του μάνατζερ της τραγουδίστριας.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα