“Υλικό Καποδίστριας” αύριο, Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021 από το ΔΗΠΕΘΕ Καλαμάτας

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, σε συνεργασία με το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Ρούμελης, παρουσιάζει εκ νέου την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 21:00 στο Αμφιθέατρο του Κάστρου της Καλαμάτας, την παράσταση “Υλικό Καποδίστριας”, μια θεατρική σύνθεση του Γιάννη Μαργαρίτη, σε σκηνοθεσία του ιδίου.

Σήμερα, Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο καλλιτεχνικός Διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ Καλαμάτας, Γιάννης Μαργαρίτης, παρουσιάστηκε ο απολογισμός της θερινής περιοδείας στην Ελλάδα, σημειώνοντας ότι παρά τις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας, η παράσταση έτυχε απήχησης από το φιλοθεάμον κοινό.

Όπως μάλιστα σημειώθηκε, σε πολλές περιοχές της Επικράτειας, ξεπέρασε τις προσδοκίες, με την πόλη της Θεσσαλονίκης να ζητά ακόμα δυο παραστάσεις. Εντυπωσιακή, επίσης, ήταν η απήχηση της παράστασης σε άτομα νεαρής ηλικίας.

Σύμφωνα με τον κ. Μαργαρίτη, στα σχέδια του ΔΗΠΕΘΕ Καλαμάτας είναι η συνέχεια της παράστασης «ΤΟ ΓΑΛΑ», η επανέναρξη του θεατρικού εργαστηρίου από τον Οκτώβριο εφόσον το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες και η φιλοξενία της παράστασης «ΕΜΦΥΛΙΑ ΕΠΗ» τον Δεκέμβριο στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Όσον αφορά την παράσταση, θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα, ενώ υποχρεωτική είναι η χρήση μη ιατρικής μάσκας.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

Τρίτη 14 και Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Δημοσθένους 2, Καλαμάτα

Ώρες λειτουργίας 9:00-14:00

Τηλ. επικοινωνίας: 2721082616

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *