Μια καθημερινή βόλτα εξελίχθηκε σε ανείπωτη τραγωδία για έναν 13χρονο στην Ηλεία, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα με πατίνι. Ο μικρός Κωνσταντίνος άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, βυθίζοντας στο πένθος την τοπική κοινωνία.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το παιδί κινούνταν με το πατίνι του από την περιοχή του Προφήτη Ηλία προς το κέντρο του χωριού, όταν σε κεντρικό δρόμο επιχείρησε ελιγμό για να αποφύγει σταθμευμένο όχημα. Στην προσπάθειά του αυτή εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με διερχόμενο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Η σύγκρουση ήταν ιδιαίτερα σφοδρή, με τον 13χρονο να φέρει σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και το σώμα. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από τα Κρέστενα έσπευσε άμεσα στο σημείο, ωστόσο παρά τις προσπάθειες, δεν κατέστη δυνατό να κρατηθεί στη ζωή.
Ο οδηγός του οχήματος συνελήφθη και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια. Την προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Κρεστένων.

Όπως δήλωσε στην ΕΡΤ Πύργου ο γιατρός και επιστημονικός διευθυντής της ΝΜ Κρεστένων, Γιάννης Μιχόπουλος, καταβλήθηκε μεγάλη προσπάθεια για να σωθεί το παιδί.
“Ήταν ένα παιδάκι που το γνώριζα από την ημέρα που γεννήθηκε. Ερχόταν με τη γιαγιά του στο ιατρείο. Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι. Το παιδάκι ήρθε με το ΕΚΑΒ ήδη με μυδρίαση, άσφυγμο –ουσιαστικά, κλινικά νεκρό. Από ό,τι μου ανέφερε ο διασώστης, είχε ήδη ξεκινήσει την ανάνηψη στην περιοχή που έγινε το συμβάν και είχε ήδη προηγηθεί από έναν νοσηλευτή που ήταν στο σημείο. Έγινε κι εδώ σε μας ΚΑΡΠΑ για σχεδόν μία ώρα κι ένα τέταρτο. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να κάνουμε κάτι… Δεν μπορέσαμε να το επαναφέρουμε το παιδί. Είναι πάντα ένα θλιβερό γεγονός να βλέπεις μικρά παιδιά να “φεύγουν” έτσι και ιδιαίτερα από ένα τροχαίο“, δήλωσε.
Focus Radio | 02/04/2026
Focus Radio | 18/03/2026
Τζούλια Αλεξανδράτου: Τι την απωθεί περισσότερο στους άντρες
Focus Radio | 28/02/2026
Focus Radio | 16/02/2026
Ο Ακύλας με το «Ferto» στην Eurovision 2026 – Πρωτιά στον εθνικό τελικό και εισιτήριο για Βιέννη
Focus Radio | 30/04/2026
Γιώργος Μαρκόπουλος | 30/04/2026
Focus Radio | 30/04/2026
Στους δρόμους οι διανομείς Μεσσηνίας την Πρωτομαγιά – Κάλεσμα για μαζική συμμετοχή
Η σκέψη που ξεκίνησε από ένα παιδικό όνειρο και είχε αντικείμενο την δημιουργία ενός ραδιοφώνου που θα είχε άποψη και θα σεβόταν τον ακροατή έγινε πράξη. Δημιουργήσαμε με πολύ κόπο, μεράκι και φαντασία έναν σταθμό καθρέφτη της προσωπικότητάς μας. Εδώ θα βρεις ειδήσεις, αθλητικά, μόδα, ψυχαγωγία και διασκέδαση. H σωστή και προσεκτική εναλλαγή και διαδοχή των μουσικών ήχων, είναι το επίκεντρο της φιλοσοφίας του Focus 99,6. Παλιές αλλά και νέες κυκλοφορίες σχηματίζουν το χαρακτήρα του, κρατώντας την νεανική του όψη και την θέληση για ραδιόφωνο επικοινωνία και ψυχαγωγία. Είναι ο σταθμός που διαβάζει τη σκέψη του ακροατή και σέβεται την προσωπικότητα του.

Copyright © 2025 Focus Radio. All rights received.


0 comments