Την Τετάρτη με ζωντανή μετάδοση η συνέντευξη Δημήτρη Γιαννακόπουλου

Το μεσημέρι (14:00) της Τετάρτης θα μιλήσει για όσα όσα αφορούν τον Παναθηναϊκό ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Η συνέντευξη Τύπου του προέδρου του Ερασιτέχνη και διοικητικού ηγέτη της ΚΑΕ είχε προαναγγελθεί τις προηγούμενες μέρες και τώρα, με νέα ανακοίωση, υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες.

«Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη 3/6/2020 στις 14.00 στα κεντρικά γραφεία της ΒΙΑΝΕΞ (ώρα προσέλευσης: 13.30).

Η συνέντευξη Τύπου θα μεταδοθεί ζωντανά από το επίσημο κανάλι του Παναθηναϊκού Α.Ο. στο YouTube.

Λόγω των μέτρων προφύλαξης από την πανδημία του κορονοϊού, o αριθμός των εκπροσώπων του Τύπου θα είναι περιορισμένος και το κάθε Μέσο θα έχει τη δυνατότητα εκπροσώπησης από έναν μόνο δημοσιογράφο, ενώ οι τηλεοπτικοί σταθμοί θα μπορούν να εκπροσωπηθούν και από έναν εικονολήπτη.

Παρακαλούνται τα Μέσα που επιθυμούν να παρευρεθούν στη συνέντευξη Τύπου του κ. Γιαννακόπουλου, να αποστείλουν μέχρι τη Δευτέρα (1/6) στις 18.00 τα ονόματα των εκπροσώπων τους στο e-mail: press@panathinaikosbc.gr», αναφέρει ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός για μια συνέντευξη Τύπου που αναμένεται να ξεκαθαρίσει αρκετά σχετικά με τις προθέσεις και τα πλάνα του Γιαννακόπουλου.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *