Τα καρφιά της Μαρίνας Πατούλη για τη Δέσποινα Βανδή: «Απαιτούσα περισσότερη ευγένεια»

Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» μίλησε η Μαρίνα Πατούλη, η οποία εξήγησε τους λόγους που την οδήγησαν στο να αποχωρήσει από το J2US.

Η Μαρίνα Πατούλη παράλληλα έδειξε και την ενόχλησή της για όσα της είπε η Δέσποινα Βανδή κατηγορώντας μάλιστα για έλλειψη παιδείας.Remaining Time-0:00FullscreenMuteRemaining Time-0:00FullscreenMute

«Είδα και εγώ τις δηλώσεις του Θάνου Πετρέλη και εξεπλάγην. Δεν είχα προασποφασίσει να αποχωρήσω. Είχα προτείνει και εγώ κάποια τραγούδια και συζητήσαμε με τον Θάνο Πετρέλη τα οποία όμως δε τα ήθελε, ο παραγωγός του πρότεινε το συγκεκριμένο. Εγώ στο άκουσμα και μόνο πανικοβλήθηκα ότι δε θα μπορούσα να αποδώσω Πρωτοψάλτη», είπε αρχικά η Μαρίνα Πατούλη.

Παράλληλα πρόσθεσε: «Θα μπορούσαν να μου πουν «δεν τα είπες καθόλου καλά, δε σου βγήκε το τραγούδι» αλλά με ευγένεια και με παιδεία όχι με αυτό τον τρόπο. Το ύφος και ο τρόπος αντιμετώπισης με ενόχλησε πάρα πολύ. Θεωρώ ότι ίσως κάποιοι άνθρωποι δεν έχουν ευέλικτα αντανακλαστικά στα θέματα φιλανθρωπίας και κοινωνικής προσφοράς, μένουν με κάποια στεγανά στο κομμάτι της δουλειάς τους, εμένα αυτό δε με εκφράζει.

Δεν έχω πάρει κάποια απόφαση, τον Νίκο Κοκλώνη τον εκτιμώ ιδιαίτερα είναι φίλος καρδιάς. Ο Γιώργος Πατούλης ήταν αρνητικός εξ αρχής στο να μπω σε αυτή τη διαδικασία ωστόσο, θεώρησε τον τρόπο αντιμετώπισής μου θεώρησε ότι δε μου αρμόζει.

Θεωρώ ότι η φιλοξενία της κριτικής επιτροπής στο πρόσωπό μου – δε μιλάω για όλη την κριτική επιτροπή – και ο τρόπος αντιμετώπισής μου δεν αρμόζει σε κάποιον ενήλικα που έχει μια πορεία ζωής και πηγαίνει εκεί για να εκπληρώσει κάποιο στόχο. Απαιτούσα περισσότερη ευγένεια».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *