“Τα επαγγέλματα του 2030”: Ενημερωτική εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας

Τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά σε συνεργασία με την Orientum, αλλά και τους Νίκο Παυλάκο, Νίκο Ζαχαριά, Βασίλη Πουλόπουλο και Έλενα Γκίκα, υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμάτας, διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Τα επαγγέλματα του 2030».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα γίνει εκτενής ενημέρωση για τα επαγγέλματα του μέλλοντος, για τα κριτήρια επιλογής των σχολών, για τους στόχους των μαθητών, καθώς και για ποικίλα θέματα, τα οποία απασχολούν τόσο τους μαθητές όσο και τους γονείς.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023, στις 6:00 μμ, στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας και απευθύνεται σε όλους, ανεξαρτήτως γνωστικού αντικειμένου και βαθμίδας εκπαίδευσης και κυρίως σε μαθητές, φοιτητές και γονείς. Στο τέλος της ομιλίας θα δοθεί χρόνος στο κοινό, για να θέσει τις ενδεχόμενες ερωτήσεις του, οι οποίες θα απαντηθούν από τους ομιλητές. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι τα εξής:

Παυλάκος Νίκος: «Πώς θα πάρω τη σωστή απόφαση;»
«Εναλλακτικές καριέρες»
«Επαγγέλματα του 2030»
«Νέα δεδομένα στην εκπαίδευση»

Ζαχαριάς Νίκος: ««Πολιτισμός και βιώσιμη Τουριστική Ανάπτυξη»

Πουλόπουλος Βασίλης: «Η πληροφορική στα επαγγέλματα ενός ψηφιακού κόσμου- η καινοτομία, οι start-ups και η επιχειρηματικότητα»

Γκίκα Έλενα: ««Τάσεις στην αγορά εργασίας και προοπτικές καριέρας στον τουριστικό κλάδο»