ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας: Αναβλήθηκε η πολιτική εκδήλωση για τα αγροτικά με ομιλητές τους κ.κ. Χαρίτση – Αραχωβίτη

Αναβάλλεται λόγω των έκτακτων καιρικών συνθηκών η προγραμματισμένη για αύριο στη Μεσσήνη πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας για τα αγροτικά.

Η εκδήλωση είχε προγραμματιστεί να γίνει στο “Cafe Ideal” στο Πάρκο της Μεσσήνης και θα ξεκινούσε στις εφτά το απόγευμα με διοργανωτές την Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ και την Οργάνωση Μελών Δήμου Μεσσήνης. 

Εκτός από τον Σταύρο Αραχωβίτη, τομεάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Χαρίτση, τομεάρχη Ανάπτυξης και Επενδύσεων, θα γίνουν παρεμβάσεις από εκπροσώπους αγροτικών φορέων της Μεσσηνίας. 

Η θεματολογία της εκδήλωσης θα έχει να κάνει με την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στον αγροτικό τομέα και για την εναλλακτική πολιτική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ όσον αφορά την κοινωνία, την αγροτική οικονομία και την οικονομία γενικότερα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Παρασκευή 22 Οκτωβρίου και ώρα 7 μ.μ. στον ίδιο χώρο στο Πάρκο Μεσσήνης με ομιλητές τους βουλευτές Λακωνίας Σταύρο Αραχωβίτη και Μεσσηνίας Αλέξη Χαρίτση.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *