ΣΥΡΙΖΑ: Ημερίδα με προγραμματικές δεσμεύσεις του κόμματος στην Καλαμάτα παρουσία Χαρίτση – Ηλιόπουλου

Ημερίδα με επίκεντρο τις προγραμματικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ διοργανώνεται το Σάββατο 14 Ιανουαρίου στο Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας.

Στην εκδήλωση, που θα ξεκινήσει στις 6 μ.μ. ομιλητές θα είναι ο σύμβουλος Στρατηγικής Επικοινωνίας και τέως εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος και ο βουλευτής Μεσσηνίας και τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων Αλέξης Χαρίτσης.

Σε σχετική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Μεσσηνίας τονίζεται: “Η αδιαμεσολάβητη επαφή με τις τοπικές κοινωνίες, η επικοινωνία των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και η διαβούλευση με στόχο την αντιμετώπιση των τεράστιων προβλημάτων, που αντιμετωπίζουν με την ακρίβεια, την ενεργειακή κρίση, τη μείωση των εισοδημάτων αλλά και την ανάδειξη της αναπτυξιακής προοπτικής κάθε περιοχής, αποτελεί κομβικό στοιχείο της στρατηγικής του ΣΥΡΙΖΑ–ΠΣ.

Στόχος της Ημερίδας που πραγματοποιεί η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μεσσηνίας είναι να αναλυθούν οι προγραμματικές δεσμεύσεις του κόμματος, να καταδειχθεί η σχέση τους με τις ανάγκες της κοινωνίας και να εκκινηθεί μια ανοιχτή αλληλεπίδραση με τον κόσμο της παραγωγής, της εργασίας και της νεολαίας.

Θέλουμε την κοινωνία αρωγό στο επόμενο βήμα για την Ελλάδα και τον τόπο μας και γι’ αυτό καλούμε ανοιχτά κάθε πολίτη της Μεσσηνίας και κάθε φορέα της οικονομικής, κοινωνικής, συνδικαλιστικής και κινηματικής δραστηριότητας της περιοχής μας”.