Συνελήφθη 29χρονος Αρμένιος για απόπειρα βιασμού 35χρονης στο κέντρο της Καλαμάτας

Στη σύλληψη ενός 29χρονου άνδρα Αρμένικης καταγωγής προχώρησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας χθες το πρωί, για απόπειρα βιασμού σε 35χρονη με καταγωγή από την Αλβανία που αναζητούσε τον σύντροφό της.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συλλέξει η Αστυνομία, μετά από καταγγελία της 35χρονης, η γυναίκα αναζητούσε τον σύντροφό της και ο 29χρονος με το πρόσχημα ότι γνωρίζει πληροφορίες σχετικά με εκείνον, την προσέγγισε και την έπεισε να μεταβούν στον σιδηροδρομικό σταθμό Καλαμάτας, παρασύροντας της σε απομονωμένο σημείο. Εκεί αποπειράθηκε να την βιάσει.

Η γυναίκα έβαλε τις φωνές με τον δράστη να σαστίζει και κατάφερε να διαφύγει από τα χέρια του γλιτώνοντας τον εφιάλτη… Η 35χρονη ειδοποίηση άμεσα την αστυνομία και αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης ασφάλειας Καλαμάτας έσπευσαν στο σημείο, εντόπισαν τον δράση σε μικρή απόσταση από όπου συνέβη το περιστατικό και τον συνέλαβαν.

Σήμερα ο συλληφθέντας θα βρεθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Καλαμάτας για να απολογηθεί. Εκεί ζήτησε και πήρε διορία προκειμένου να περάσει και πάλι το κατώφλι των δικαστηρίων την Πέμπτη , 18 Απριλίου, για να πάει στο γραφείο του Ανακριτή.