Στο πένθος η Καλαμάτα: Έχασε τη μάχη με την ζωή ο 44χρονος επιχειρηματίας Χρήστος Παπαδημητρίου

Θλίψη στην επιχειρηματική κοινότητα της Καλαμάτας, μέλος της οποίας ήταν ο 44χρονος Χρήστος, ο οποίος με την μέχρι σήμερα πορεία του στην οικογενειακή επιχείρηση είχε δείξει ότι έχει λαμπρό μέλλον. Ο Χρήστος Παπαδημητρίου το τελευταίο διάστημα έδωσε μάχη για τη ζωή του, δεν τα κατάφερε όμως παρά το γεγονός ότι πάλεψε με σθένος για να κερδίσει την μάχη για τη ζωή του. Δυστυχώς, ο αδόκητος θάνατός του, βύθισε στο πένθος την οικογένειά του και τους φίλους του. 

Ο Χρήστος Παπαδημητρίου αποτέλεσε την τρίτη γενιά στην εταιρεία “Παπαδημητρίου Χ.Κ. Α.Β.Ε.Τ.”, γνωστή από τα αγαπημένα προϊόντα “Kalamata Papadimitriou” και με σημαντική τυποποιητική και εξαγωγική δραστηριότητα στον χώρο των τροφίμων.

Τα χρόνια της ενασχόλησής του με την οικογενειακή επιχείρηση άφησε τη σφραγίδα του με τις καινοτόμες ιδέες που είχε εισάγει. Ήταν παντρεμένος με την Σεβαστή Σκούλικα και μαζί απέκτησαν δύο παιδιά, τον Κωνσταντίνο και τον Νικόλα. Η κηδεία του θα γίνει το Σάββατο στις 11 π.μ. στον ναό της Υπαπαντής στην Καλαμάτα.