Στην Πλατεία Κοτζιά το Κύπελλο του Conference League – Δούκας: “Ελάτε να το δείτε πριν το πάρει ο Ολυμπιακός” (vid)

Στην Αθήνα βρίσκεται από το πρωί της Παρασκευής το Κύπελλο του Conference League, με τον δήμαρχο Χάρη Δούκα να το υποδέχεται στην Πλατεία Κοτζιά.

Φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με το τρόπαιο που θα διεκδικήσουν ο Ολυμπιακός και η Φιορεντίνα στις 29 Μαΐου, στην OPAP Arena, μέχρι και τις 20:00, με την εκδήλωση να παραμένει στον ίδιο χώρο και το Σάββατο 11 Μαΐου.

Δούκας: Ελάτε να το δείτε πριν το πάρει ο Ολυμπιακός

Ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας κάλεσε τον κόσμο να επισκεφθεί την Πλατεία Κοτζιά για φωτογραφίες με το τρόπαιο του UEFA Europa Conference League.

«29 Μαΐου διεκδικεί το τρόπαιο ο Ολυμπιακός με τη Φιορεντίνα. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία. Σας καλούμε να έρθετε να το δείτε και να φωτογραφηθείτε μαζί του. Ελάτε πριν το πάρει ο Ολυμπιακός» είπε ο Χάρης Δούκας.

Ο αρχικός σχεδιασμός ήθελε το κύπελλο να μεταβαίνει στη Νέα Φιλαδέλφεια το Σάββατο, όμως, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ΕΠΟ, κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί, καθώς λόγω της μεγάλης προσέλευσης αποφασίστηκε να υπάρχει παράταση μίας ημέρας, προκειμένου να εξυπηρετηθεί το κοινό.

Η ενημέρωση της ΕΠΟ

«Η καρδιά του UEFA Europa Conference League χτυπάει στην Αθήνα, η οποία πλέον κινείται στους ρυθμούς του μεγάλου τελικού της διοργάνωσης. Το βαρύτιμο τρόπαιο, το οποίο θα διεκδικηθεί το βράδυ της 29ης Μαΐου στις 22:00 στον τελικό που θα διεξαχθεί στην AEK Arena με φιναλίστ τον Ολυμπιακό και τη Φιορεντίνα βρίσκεται στην πλατεία Κοτζιά απέναντι από το Δημαρχείο Αθηνών.

Την έναρξη της εκδήλωσης έκαναν ο Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας και ο Εκτελεστικός Διευθυντής της ΕΠΟ Ιάκωβος Φιλιππούσης, οι οποίοι φωτογραφήθηκαν μπροστά από το εντυπωσιακό τρόπαιο με φόντο την Πλατεία Κοτζιά, ενώ αμφότεροι τόνισαν ότι άπαντες θα συνεισφέρουν τα μέγιστα με σκοπό την άρτια διεξαγωγή του σπουδαίου ποδοσφαιρικού γεγονότος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τις πρώτες πρωινές ώρες πλήθος φιλάθλων του ποδοσφαίρου σχημάτισαν ουρές για να θαυμάσουν το τρόπαιο και να φωτογραφηθούν μαζί του.

Λόγω της μεγάλης προσέλευσης του φίλαθλου κόσμου το τρόπαιο του UEFA Europa Conference League θα παραμείνει στη διάθεση του ελληνικού κοινού στην Πλατεία Κοτζιά και το Σάββατο 11 Μαΐου από τις 09:00 μέχρι τις 20:00».

Πηγή: iefimerida.gr