Στην Καλαμάτα οι Πανελλήνιοι Αγώνες Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων

Ο Δήμος Καλαμάτας υποδέχεται μία ακόμα μεγάλη πανελλήνια αθλητική διοργάνωση. Πρόκειται για τους Πανελλήνιους Αγώνες στίβου και κολύμβησης που διοργανώνει η Αθλητική Ομοσπονδία Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων (ΑΟΝΜ), υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Αθλητισμού και του Δήμου Καλαμάτας, αύριο Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022.

Σε συνέντευξη Τύπου, σήμερα Παρασκευή 25 Νοεμβρίου στο Δημαρχείο της πόλης, υπήρξε ενημέρωση για τη διεξαγωγή των αγώνων, παρουσία της Προέδρου της ΑΟΝΜ, Ρούλας – Τσάμη Αρκά, του Προέδρου του Δρομέα και υπεύθυνου Δημοσίων Σχέσεων της ΑΟΝΜ Γιάννη Αρκά και μελών της Ομοσπονδίας.

Σε δηλώσεις του, ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, αφού καλωσόρισε στην πόλη τους εκπροσώπους της Ομοσπονδίας, χαρακτήρισε τους Πανελλήνιους Αγώνες ως ένα σημαντικό αθλητικό γεγονός για την Καλαμάτα, επισημαίνοντας ότι οι Αγώνες θα προκρίνουν τους αθλητές που θα λάβουν μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην Αυστραλία από 15 έως 21 Απριλίου 2023. «Στηρίζουμε πρωτοβουλίες που έχουν αθλητικές και κοινωνικές προεκτάσεις» σημείωσε -μεταξύ άλλων- ο κ. Βασιλόπουλος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Αθλητική Ομοσπονδία Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων, τιμής ένεκεν, ανακήρυξε τον Δήμαρχο Καλαμάτας ως Μέγα Υποστηρικτή της ευγενούς Ιδέας της δωρεάς Οργάνων και της Μεταμόσχευσης.