Σποτ ΣΥΡΙΖΑ για εμβολιασμό με σπόντα για Άδωνη Γεωργιάδη

Με ένα νέο σποτ προβάλλει τη θέση του υπέρ του  εμβολιασμού για τον κορονοϊό ΣΥΡΙΖΑ. Το βίντεο μοίρασε ο Αλέξης Τσίπρας στα social media.

Σε αυτό, βλέπουμε μία κοπέλα να κάνει τατουάζ στο μπράτσο της τη λέξη «Ζωή», ενώ ακούγεται η φωνή του Άδωνη Γεωργιάδη να φωνάζει «δε θέλεις κύριε να εμβολιαστείς; μη σώσεις». «Εμβολιάζομαι, είμαι θετική στη ζωή», λέει η κοπέλα.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη αποτυγχάνει συστηματικά να πείσει τους πολίτες να εμβολιαστούν

«Τη στιγμή που οι δείκτες της πανδημίας καθημερινά καταγράφουν το ένα αρνητικό ρεκόρ μετά το άλλο, η κυβέρνηση Μητσοτάκη  αποτυγχάνει διαρκώς να αντιμετωπίσει την κατάσταση και να προστατέψει τη δημόσια υγεία. Βασικό στοιχείο της αποτυχίας της είναι τα χαμηλά ποσοστά στον εμβολιασμό, κάτι που οφείλεται και στην αποτυχημένη εκ του αποτελέσματος καμπάνια ενημέρωσης των πολιτών, παρά τα εκατομμύρια ευρώ που δαπάνησε για τον σκοπό αυτό.

Από την πρώτη στιγμή ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ανέδειξε την αναγκαιότητα του εμβολιασμού με όσα μέσα διαθέτει στο δημόσιο διάλογο και σε όλους τους χώρους που δρα και παρεμβαίνει. Αφού η κυβέρνηση Μητσοτάκη αποτυγχάνει συστηματικά να πείσει τους πολίτες να εμβολιαστούν, ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία εντείνει τη δική του προσπάθεια, με μια επικοινωνιακή καμπάνια να πειστούν όλοι, νέοι και μεγαλύτεροι. Με κεντρικό σύνθημα τη λέξη “Ζωή”, καλούμε όλες και όλους να εμβολιαστούν για να σώσουμε ανθρώπινες ζωές ακόμη κι αν νοσήσουμε. Εμβολιαζόμαστε. Είμαστε θετικοί στη ζωή», αναφέρει στην ανακοίνωσή του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *