Σε δημοπρασία η φανέλα του Βιειρίνια για την ενίσχυση του Γιάννη Τύρου!

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ Αντελίνο Βιειρίνια, στέκεται δίπλα στην προσπάθεια οικονομικής ενίσχυσης του Γιάννη  Τύρου, και προσφέρει την υπογεγραμμένη φανέλα του.

Πιο συγκεκριμένα, ο κάπτεν του Δικεφάλου προσφέρει προς δημοπρασία μια υπογεγραμμένη και συλλεκτική φανέλα του, από την ιστορική σεζόν της κατάκτησης του αήττητου πρωταθλήματος και του νταμπλ.

Τώρα σε δημοπρασία στο www.charityidols.com.

Η σχετική ενημέρωση του «Charity Idols» αναφέρει:

«Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ Αντελίνο Βιειρίνια, στέκεται δίπλα στην προσπάθεια οικονομικής ενίσχυσης του Γιάννη Τύρου, και προσφέρει την υπογεγραμμένη συλλεκτική φανέλα του από το αήττητο πρωτάθλημα του 19».

Ο Γιάννης Τύρος από την Καλαμάτα, είναι ένας 25χρονος νέος γεμάτος όνειρα και σχέδια. Διαγνώστηκε όταν ήταν 6 μηνών με συγγενή σπονδυλοεπιφυσιακή δυσπλασία (SED congenital) με σκολίωση. Πρόκειται για μια σπάνια ασθένεια που προκαλεί σοβαρές αναπηρίες στο σώμα του.

Ο 25χρονος Γιάννης από πολύ μικρή ηλικία έχει υποβληθεί σε πολλές επεμβάσεις. Τώρα πήρε την μεγάλη απόφαση να ταξιδέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής για να υποβληθεί σε μια δύσκολη και δαπανηρή επέμβαση, με τους γιατρούς να του δίνουν το δικαίωμα να ελπίζει ότι θα αναρρώσει πλήρως. 

Το βασικό όμως πρόβλημα είναι το μεγάλο χρηματικό ποσό, που πρέπει να συγκεντρωθεί και η αδυναμία του ίδιου και της οικογένειας του να το καλύψουν μόνοι τους.

Για τον λόγο αυτό ανοίχτηκε ειδικός ερανικός τραπεζικός λογαριασμός και γίνεται έκκληση μέσω των social media και της σελίδας που έχει δημιουργηθεί στο facebook ” Road to Recovery” , ώστε όλοι μας να δείξουμε το ανθρώπινο πρόσωπο μας άλλη μια φορά και να συνδράμουμε όπως μπορούμε ο καθένας για να συγκεντρωθεί το απαιτούμενο ποσό και έτσι να προχωρήσει ο Γιάννης την θεραπεία του.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *