Σε Ανακρίτρια και Eισαγγελέα για να απολογηθεί ο 50χρονος για την επίθεση με καυστικό υγρό


Ενώπιον της ανακρίτριας και της εισαγγελέως του πρωτοδικείου Καλαμάτας βρίσκεται αυτή την ώρα ο 50χρονος, καθ’ ομολογίαν δράστης, της επίθεσης με χημικό υγρό την περασμένη Τετάρτη στην Ανάληψη της Μεσσήνης, με θύμα την πρώην σύζυγό του.

Το περασμένο Σάββατο ζήτησε και έλαβε νέα προθεσμία για την απολογία του, προκειμένου να εξεταστεί από τον δικηγόρου του Θανάση Ηλιόπουλο η ογκωδέστατη δικογραφία που έχει σχηματιστεί απ’ τις αρχές και να καθοριστική η υπερασπιστική του γραμμή.

Λίγα 24ωρα μετά, ο 50χρονος συνεχίζει να δηλώνει μετανιωμένος για την πράξη του όντας σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Μάλιστα έχει εκφράσει την βούληση να βοηθήσει στην αποκατάσταση της υγείας της 49χρονης, πρώην συζύγου του, με όποιο τρόπο μπορεί.

Η 49χρονη παραμένει νοσηλευόμενη στην οφθαλμολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας, όπου η κατάσταση στο μάτι της παρουσιάζει μικρά σημάδια βελτίωσης. Όπως έχει επισημάνει ο διευθυντής της κλινικής ωστόσο τα επόμενα 24ωρα είναι καθοριστική για την αντιμετώπιση του σοβαρού εγκαύματος που υπέστη στο δεξί της μάτι.