Ράδιο Αρβύλα: Τέλος ο Στάθης Παναγιωτόπουλος κατηγορείτε για Δάκρυσε ο Αντώνης Κανάκης

Ο Αντώνης Κανάκης, με δάκρυα στα μάτια, ανακοίνωσε το τέλος του Στάθη Παναγιωτόπουλου από το Ράδιο Αρβύλα, μετά τις καταγγελίες για δημοσιοποίηση προσωπικών στιγμών γυναίκας σε ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου

«Είμαστε πάρα πολύ στεναχωρημένοι σήμερα. Τα έχουμε χαμένα. Σήμερα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν είναι εδώ και δεν θα είναι από δω και πέρα».

Με αυτά τα λόγια ο Αντώνης Κανάκης, με δάκρυα στα μάτια, ανακοίνωσε το τέλος του Στάθη Παναγιωτόπουλου από το Ράδιο Αρβύλα, μετά τις καταγγελίες για δημοσιοποίηση προσωπικών στιγμών γυναίκας σε ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου.

«Δεν μας ενδιαφέρει τι θα αποφανθεί η Δικαιοσύνη. Εμείς δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με τον Στάθη» είπε σε άλλο σημείο ο Αντώνης Κανάκης.

Mάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι το όνομα του Στάθη Παναγιωτόπουλου είχε αφαιρεθεί και από τους τίτλους αρχής της εκπομπής.

«Όποτε κι αν το μαθαίναμε το ίδιο θα κάναμε» συμπλήρωσε ο Γιάννης Σερβετάς.

«Εγώ σαν πατέρας δύο κοριτσιών δεν μπορών να σκεφτώ πως θα αντιδρούσα σε κάτι τέτοιο» είπε με τη σειρά του ο Χρήστος Κιούσης.

«Τι εκπομπή να κάνουμε» αναρωτήθηκε στο τέλος ο Αντώνης Κανάκης και στη συνέχεια έδωσε διαφημίσεις, προκειμένου να καταφέρουν να ηρεμίσουν οι παρουσιαστές και να προχωρήσουν με την εκπομπή.

Δείτε όσα είπε ο Αντώνης Κανάκης

Αναλυτικά όσα είπε ο Αντώνης Κανάκης

«Είναι μια πάρα πολύ παράξενη μέρα για το Ράδιο Αρβύλα, μία από τις πιο δύσκολες, δυσάρεστες που έχουμε βιώσει. Το Ράδιο Αρβύλα είναι αγάπη, επικοινωνία, ανθρωπιά και χαιρόμαστε γι αυτό. Είμαστε πάρα πολύ στεναχωρημένοι, τα έχουμε χαμένα. Ο λόγος δεν θα είναι δομημένος, είμαι σε σύγχυση, είμαστε όλοι σε σύγχυση. Σήμερα τηλεφώνησα στον Κωστάκη νωρίς το μεσημέρι για να του υπενθυμίσω να βάλουμε τα χριστουγεννιάτικα background.

Ο Κωστάκης μου είπε πως εκείνη τη στιγμή εμφανίστηκε στα social δημοσίευμα πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έκανε κάτι το οποίο δεν μπορούσα να το πιστέψω όταν το άκουσα κάτι που σαν εκπομπή το πολεμάμε. Έκανε κάτι σε μία κοπέλα και αποφάσισε να δημοσιοποιήσει πορνογραφικό υλικό του ίδιου και της κοπέλας χωρίς τη συγκατάθεση και πήγανε στα δικαστήρια στην αρχή αλλά μετά δεν πήγανε στα δικαστήρια. Σημασία έχει πλέον το ηθικό κομμάτι.

Κλείσαμε το τηλέφωνο με τον Κώστα πιστεύαμε ότι ήταν από τα γνωστά του διαδικτύου που ο καθένας λέει ό,τι θέλει. Ασχολήθηκα για να δω τι πραγματικά συμβαίνει και όντως υπήρχε η ιστορία. Χρειάστηκα ώρες για να διαχειριστώ αυτό που έγινε.

Επικοινώνησα με τον Στάθη να του ανακοινώσω την απόφαση όλων μας πως διακόπτουμε τη συνεργασία και πως δεν μπορεί να είναι κομμάτι τον Ράδιο Αρβύλα.

Του εξέφρασα τη λύπη και τον θυμό μου για το γεγονός ότι υπήρχε μία τόσο σοβαρή υπόθεση και δεν μας ενημέρωσε από την αρχή για κάτι που μας αφορά όλους. Είμαστε οικογένεια, είμαστε μαζί χρόνια ατελείωτα. Μας αφορά σε όλα τα επίπεδα. Περισσότερο νοιάζομαι για το ανθρώπινο κομμάτι δεν γίνεται να έχεις κάνει όλα αυτά και να μην έχεις ενημερώσει. Είμαστε σε μία θέση που θέλουμε να εκφράσουμε τη λύπη μας στην κοπέλα για αυτό που βίωσε. Ευτυχώς στην εποχή μας αρχίζουμε ως άνθρωποι αυτά να τα αντιμετωπίζουμε διαφορετικά.

Έχουμε τεράστια λύπη για τον άνθρωπο με τον οποίο συνεργαζόμαστε τόσα χρόνια και μπήκε στη διαδικασία να κάνει κάτι τέτοιο. Η ουσία είναι ότι ενημερώνουμε και εσάς πλέον ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν θα είναι στο Ράδιο Αρβύλα. Σήμερα υπήρχαν διάφορες συμβουλές, παροτρύνσεις, να γράψουμε ανακοίνωση. Δεν μας ενδιαφέρει τι θα αποφανθεί η δικαιοσύνη. Για εμάς το θέμα είναι ηθικό και ανθρώπινο. Νιώθουμε πληγωμένοι. Δεν ξέρω πως θα γίνει τώρα, το Ράδιο Αρβύλα είναι μια εκπομπή ψυχολογίας».

Αυτή είναι η καταγγελία εναντίον του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της καταγγελίας της κοπέλας που δηλώνει πως έπεσε θύμα του Στάθη Παναγιωτόπουλου και πως ο τελευταίος δημοσίευσε πορνογραφικό υλικό από τότε που είχαν σχέση.

Μια υπόθεση που έφερε ραγδαίες εξελίξεις, καθώς ο Αντώνης Κανάκης ανακοίνωσε στον αέρα πως ο Παναγιωτόπουλος δεν θα είναι πλέον μέλος των «Ράδιο Αρβύλα».

Αναβρασμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες στο twitter, μετά από καταγγελία, για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο του «Ράδιο Αρβύλα», αναφορικά με δημοσιοποίηση προσωπικών στιγμών γυναίκας στο διαδίκτυο.

Η καταγγελία έρχεται στη δημοσιότητα μέσα από ανάρτηση, η οποία κάνει τον γύρο των social media τις τελευταίες ώρες. Ωστόσο, επειδή πρόκειται για ανώνυμη καταγγελία, η αξιοπιστία της ελέγχεται.

Συγκεκριμένα, η εν λόγω ανάρτηση αναφέρει πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος συμμετέχει σε καθημερινή εκπομπή μεγάλου καναλιού, δημοσίευσε στο διαδίκτυο βίντεο και φωτογραφίες με τις προσωπικές τις στιγμές σε ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου.

Χαμός στο twitter τον καταγγέλλουν για «Revenge Porn»

Όπως αναφέρει η ανώνυμη αυτή ανάρτηση, η γυναίκα κατέθεσε μήνυση κατά του παρουσιαστή, ωστόσο στη συνέχεια εκείνος την προσέγγισε ξανά και την έπεισε να αποσύρει τη μήνυση και να τα βρουν εξωδικαστικά. Ωστόσο, -πάντα σύμφωνα με την ανάρτηση- λίγο καιρό αργότερα ο παρουσιαστής είπε στην γυναίκα πως «δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί της, ούτε να τα βρουν εξωδικαστικά».

«Τον περασμένο Σεπτέμβρη ο ίδιος δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο, δηλώνοντας ότι έκανε επέμβαση και δεν μπορούσε να μετακινηθεί, πράγμα που δεν ήταν αλήθεια, καθώς τρεις μέρες πριν την δίκη ταξίδεψε» αναφέρεται στην ανάρτηση, η οποία καταλήγει πως έχει οριστεί νέα δικάσιμος για Φεβρουάριο του 2022.

Προς το παρόν δεν έχει υπάρξει απάντηση από την πλευρά του παρουσιαστή

Ακολουθούν οι φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και αναφέρονται στα όσα έχουν συμβεί, με την κοπέλα να αναφέρει μεταξύ άλλων πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος της ζήτησε να αποσύρει τη μήνυση και πως θα την παντρευτεί, αλλά λίγες μέρες αργότερα της ανακοίνωσε πως θα παντρευτεί άλλη κοπέλα:

Το βίντεο μου είχε 100.000 προβολές σε πορνογραφικό σάιτ

Ο Κανάκης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να «κοπούν» οι Ράδιο Αρβύλα

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να σταματήσει εντελώς η εκπομπή Ράδιο Αρβύλα  άφησε ο Αντώνης Κανάκης, στο τέλος της σημερινής εκπομπής, μετά τα όσα συνέβησαν με τις καταγγελίες και την απομάκρυνση του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Συγκεκριμένα ο Αντώνης Κανάκης, στο τέλος της εκπομπής είπε ότι «είναι μια απόφαση που δεν έχει ακόμα παρθεί, γιατί δεν είναι θέμα απόφασης για το τι θα γίνει ακριβώς από αύριο. Ή θα βρούμε έναν τρόπο να το κάνουμε ή δεν μπορούμε να το κάνουμε έτσι, γιατί θέλουμε να το χαιρόμαστε».

Ήταν σαφές άλλωστε ότι σήμερα έκαναν την εκπομπή τους χωρίς καθόλου όρεξη…

Μάλιστα, πολλές φορές ο Κανάκης «πέρασε» νούμερα της αντίστροφης μέτρησης με τα βίντεο για να ολοκληρώσει την εκπομπή και επίσης δεν έκαναν πολλά σχόλια μετά τα βίντεο.

Αυτήν την εβδομάδα ούτως ή άλλως σταματάει η εκπομπή -όπως και το «Βινύλιο»- για τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές και οι όποιες αποφάσεις αναμένονται από το νέο έτος.

Η σκληρή ανακοίνωση του ΑΝΤ1

Άμεση ήταν και η αντίδραση του ΑΝΤ1 για το θέμα που ξέσπασε στην εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και τις καταγγελίες για διαρροή βίντεο και φωτογραφιών προσωπικών στιγμών πρώην συντρόφου του.

Η διοίκηση του καναλιού εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τονίζει «καταδικάζουμε πρακτικές οι οποίες προσβάλλουν την αξιοπρέπεια του ανθρώπου και την ιδιωτικότητα». Παράλληλα, δηλώνει σύμφωνη για την απόφαση του Αντώνη Κανάκη να απομακρύνει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από την εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΑΝΤ1 διαχρονικά καταδίκαζε και πάντοτε θα καταδικάζει απερίφραστα, κακοποιητικές συμπεριφορές, πράξεις και πρακτικές που προσβάλλουν την αξιοπρέπεια του ανθρώπου και την ιδιωτικότητα.

Ο σταθμός επικροτεί τα γρήγορα αντανακλαστικά και την αποφασιστικότητα που επέδειξε ο Αντώνης Κανάκης, λαμβάνοντας την απόφαση να απομακρύνει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από το δυναμικό των εκπομπών του «Ράδιο Αρβύλα» και «VINΥΛΙΟ», η οποία είναι απόλυτα εναρμονισμένη με τις διαχρονικές αρχές και αξίες του σταθμού».

Σε αποκαλύψεις, σπάζοντας τη σιωπή της για πρώτη φορά, προχωρά η 30χρονη σήμερα κοπέλα που έπεσε θύμα του Στάθη Παναγιωτόπουλου  των «Ράδιο Αρβύλα».

Στάθης Παναγιωτόπουλος – Σπάει τη σιωπή του – «Έκανα μία απαράδεκτη πράξη…»

Πώς δεν είχε καμία πρόθεση να βλάψει, αλλά ούτε να προκαλέσει ζημιά στην πρώην σύντροφό του ανεβάζοντας τρία βίντεο από αυστηρά προσωπικές της στιγμές και περίπου 300 φωτογραφίες σε πορνογραφικές ιστοσελίδες, αναφέρει στην πρώτη ανακοίνωσή του ο Στάθης Παναγιωτόπουλος.

Ο παρουσιαστής από την ανακοίνωσή του όχι μόνο παραδέχεται την πράξη του, ότι δηλαδή έκανε revenge porn στην πρώην σύντροφό του, λέγοντας πως το έκανε σε μία κακή συγκυρία της ζωής του, αλλά τονίζει πως δεν είχε σκοπό να ζημιώσει κανέναν, παρά το γεγονός πως βρίσκεται εδώ και δύο χρόνια σε δικαστική διαμάχη με την συγκεκριμένη κοπέλα.

Δείτε τι είπε μέσω του Πρωϊνού στον Ant1:

Με αφορμή καταγγελία που έφτασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για μένα, αισθάνομαι την ανάγκη να γράψω τα εξής:

«Έκανα μια απαράδεκτη πράξη, εις βάρος ενός ανθρώπου που δεν με είχε βλάψει. Έκανα την πράξη αυτή υπό την επήρεια κακής συγκυρίας στη ζωή μου, χωρίς καμία πρόθεση να βλάψω, να προσβάλλω ή να ζημιώσω κανέναν. Ήταν μια τεράστια απερισκεψία, η χειρότερη που έχω κάνει ποτέ και αντιμετωπίζω τις συνέπειες. Το μετάνιωσα πικρά και ειλικρινά, μάλιστα δεν περνάει ούτε μια μέρα έως και σήμερα που να μην το μετανιώνω.

Ζήτησα συγγνώμη από το εν λόγω πρόσωπο και επανόρθωσα εμπράκτως χωρίς να θεωρώ ότι η μεταμέλειά μου εκμηδενίζει την απαξία της πράξης μου. Τώρα ζητώ συγγνώμη και δημοσίως. Επίσης, ζητώ συγγνώμη από τους φίλους-συναδέλφους μου στην εκπομπή που συμπαρουσιάζω, οι οποίοι δεν είχαν ιδέα για το ατόπημά μου αυτό, και τους έφερα σε πολύ δύσκολη θέση. Στο εξής απέχω από την εκπομπή θέλοντας να τους απαλλάξω από αυτή τη δύσκολη θέση. Μεταμελήθηκα ειλικρινά, και δεν μπορώ παρά να ζητήσω για άλλη μια φορά συγγνώμη από τα βάθη της καρδιάς μου από το πρόσωπο που προσέβαλα».

Πώς έκανε τη ζωή κόλαση στην επί 2 χρόνια σύντροφό του – Το χρονικό της υπόθεσης

Την ίδια ώρα σοκ, οργή και αγανάκτηση είναι τα αισθήματα που κυριαρχούν μετά την αποκάλυψη του «εφιάλτη» που φέρεται να βίωσε η κοπέλα και συγκεκριμένα –σύμφωνα με την καταγγελία η επί δύο χρόνια σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής κατηγορείται ότι «ανέβασε» σε πορνογραφικές ιστοσελίδες ιδιαίτερες στιγμές και αυστηρά ιδιωτικό περιεχόμενο με την πρώην σύντροφό του εν αγνοία της.

Πρόκειται για τρία βίντεο και περίπου 300 φωτογραφίες την ύπαρξη των οποίων η καταγγέλλουσα φέρεται να έμαθε τυχαία, ενώ όπως υποστηρίζει, ο παρουσιαστής έκανε το ίδιο και σε άλλες γυναίκες.

«Βόμβες» από την πρώην σύντροφό του που τον καταγγέλλει

Η άτυχη κοπέλα ξεκαθαρίζει πως «δεν ισχύει το revenge porn», καθώς ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν διέρρευσε το επίμαχο υλικό «όταν χωρίσαμε αλλά κατά τη διάρκεια της σχέσης μας».

«Φαίνεται πως είχε ροπή σε αυτό γιατί από τις 20 ημέρες της γνωριμίας μας ανέβηκε το πρώτο βίντεο και φωτογραφίες και δεν το έκανε μόνο σε μένα» εξομολογήθηκε η νεαρή, μιλώντας στο STAR.

Φωτογραφίες κι άλλων γυναικών

Παράλληλα, αποκαλύπτει πως ο κ. Παναγιωτόπουλος είχε ένα κανάλι για 10 χρόνια με οκτώ βίντεο και πολλές φωτογραφίες και άλλων γυναικών σε site πορνογραφικού περιεχομένου.

«Δηλαδή εγώ μπήκα και είδα πολύ υλικό. Είχε και ένα μπλογκ που υπάρχει μέχρι σήμερα δεν το έχει κατεβάσει» έσπευσε να συμπληρώσει το θύμα.

Σύμφωνα με την ίδια, έκανε μήνυση και δεν την πήρε ποτέ πίσω από το 2019, απλά εκείνος της είπε να τα βρουν εξωδικαστικά, δηλώνοντας  μετανιωμένος και λόγω κοροναϊού η υπόθεση πήρε αναβολή  για  Φεβρουάριο και ο ίδιος δήλωσε ασθένεια αν και κυκλοφορούσε κανονικά.

Τα επίμαχα βίντεο

«Προφανώς κατάλαβα ότι είναι ο συγκεκριμένος γιατί ήταν ο μόνος κάτοχος του συγκεκριμένου υλικού και επίσης από κάποια σημεία φαίνεται εμφανέστατα και το σπίτι του και αυτό μου έκανε εντύπωση, πως δηλαδή το έκανε τόσο απροκάλυπτα. Με κατατόπισαν αρχικά, έκανα μήνυση και όλο αυτό κράτησε περίπου ένα μήνα μέχρι να μαζέψω τις αποδείξεις και τα αντίστοιχα λινκ. Αυτός ανέβασε τρία βίντεο αρχικά και αυτά αναπαρήχθησαν μέχρι και στο εξωτερικό» καταγγέλλει.

Σύμφωνα με την ίδια, το πρώτο βίντεο αναρτήθηκε το 2016 όταν είχαν σχέση και δεν το είχε αντιληφθεί, με την ίδια αργότερα να του κάνει τη μήνυση και εκείνον να διαφεύγει του αυτοφώρου.

Μετά τη μήνυση, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ανέβασε και τέταρτο βίντεο με την ίδια που αναπαράχθηκε από άλλους χρήστες, με αποτέλεσμα να υπάρχει διαθέσιμο ακόμη και τώρα.

«Τον γνώρισα στα 24 μου, είμαι σοκαρισμένη. Δεν θέλω παραπάνω δημοσιότητα, είναι ψυχοφθόρο» κατέληξε η άτυχη κοπέλα.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *