Π. Νίκας: Υπογραφή συμβάσεων έργων ύψους 1.100.000€ στη Μεσσηνία

Συμβάσεις έργων στη Μεσσηνία υπέγραψε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας το βράδυ σήμερα Παρασκευή 4 Μαρτίου, στην Καλαμάτα, στο διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας.

Ειδικότερα, ο Π. Νίκας υπέγραψε τη σύμβαση για το προϋπολογισμού 750.000 ευρώ έργο αποκατάστασης βλαβών στον ασφαλτοτάπητα και κατασκευή τεχνικών στην 9η εθνική οδό, στο τμήμα κόμβος Ρωμανού – Γιάλοβα.

Ο περιφερειάρχης υπενθύμισε ότι υπάρχει έργο 5.000.000 ευρώ του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών από το Κορυφάσιο μέχρι τον πιο πάνω κόμβο, αναφερόμενος και στο προγραμματιζόμενο έργο παράκαμψης της Γιάλοβας, προϋπολογισμού 45.000.000 ευρώ.

Ακόμα, από τον περιφερειάρχη υπεγράφη η σύμβαση για το προϋπολογισμού 360.000 ευρώ έργο εγκατάστασης νέου χλοοτάπητα στο δημοτικό γήπεδο Παραλίας, στην Καλαμάτα, στο οποίο -όπως τόνισε ο Π. Νίκας, θα γίνουν και άλλα έργα.

Παράλληλα, ο Π. Νίκας αναφέρθηκε και στην παρέμβαση που θα κάνει η Περιφέρεια -με τις σχετικές εργασίες να ξεκινούν την ερχόμενη Τρίτη- για την αντικατάσταση αγωγών αποχέτευσης στο κτήριο του διεθνούς αερολιμένα Καλαμάτας “Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος”.

Τέλος, ο περιφερειάρχης -ο οποίος υπέγραψε συμφωνητικό μίσθωσης μηχανημάτων για τον καθαρισμό και την αντιπλημμυρική θωράκιση του ποταμού Βελίκα-, έκανε αναφορά και στην αναβάθμιση του περιφερειακού ιατρείου Κάμπου, στον Δήμο Δυτικής Μάνης από την Περιφέρεια.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *