Προφίλ μέσων

Focus Radio 99,6 | focus-radio.gr

Ο ραδιοφωνικός σταθμός ”Focus Radio 99.6” δημιουργήθηκε την 1η Μαρτίου 2019, για να μπει στο μυαλό και την ψυχή σας! Η σκέψη που ξεκίνησε από ένα παιδικό όνειρο και είχε αντικείμενο την δημιουργία ενός ραδιοφώνου που θα είχε άποψη και θα σεβόταν τον ακροατή έγινε πράξη.
Δημιουργήσαμε με πολύ κόπο, μεράκι και φαντασία έναν σταθμό καθρέφτη της προσωπικότητάς μας. Εδώ θα βρείτε ειδήσεις, αθλητικά, μόδα, ψυχαγωγία και διασκέδαση.
H σωστή και προσεκτική εναλλαγή και διαδοχή των μουσικών ήχων, είναι το επίκεντρο της φιλοσοφίας του Focus 99,6.
Παλιές αλλά και νέες κυκλοφορίες σχηματίζουν το χαρακτήρα του, κρατώντας την νεανική του όψη και την θέληση για ραδιόφωνο επικοινωνία και ψυχαγωγία. Είναι ο σταθμός που διαβάζει τη σκέψη του ακροατή και σέβεται την προσωπικότητα του.
Με στόχο την πλήρη ικανοποίηση του ακροατή και σταθερή αξία τη συνεργασία μας με τον ”Easy 97.2” του ομίλου ΑΝΤ1, μια δυνατή υπογραφή στα ερτζιανά της Αθήνας, διασκεδάζουμε το κοινό μας και φροντίζουμε να το ενημερώνουμε για το τι συμβαίνει γύρω μας. Πολιτική, αθλητισμός, πολιτισμός, μουσικά ακούσματα και εκπομπές για όλες τις απαιτήσεις, φτάνουν στα αυτιά σας έγκυρα και έγκαιρα, από την πιο δημιουργική συχνότητα της Μεσσηνίας.
Η παρέα του ”Focus 99.6” δεσμεύεται ότι θα σας κρατά συντροφιά από νωρίς το πρωί, μέχρι αργά το βράδυ, με πάθος, κέφι και επαγγελματισμό!
Focus Radio 99.6… Το μυαλό σου εδώ, η ψυχή σου εδώ!
Το ”www.focus-radio.gr” δημιουργήθηκε και αυτό συγχρόνως με την έναρξη λειτουργίας του σταθμού μας, με στόχο να “ζωντανέψει” την θέση μας για πολιτική με άποψη, πολιτισμό με συναίσθημα, αθλητισμό που προάγει κοινωνία, από διαφορετική οπτική γωνία, αλλά κυρίως, ενημέρωση με εγκυρότητα και αντικειμενικότητα.
Ρεπορτάζ, ειδήσεις της στιγμής, συνεντεύξεις, video, φωτογραφίες, σχόλια, απόψεις και παρασκήνια, αλλά και πρωτότυπες, καυστικές και άκρως ενδιαφέρουσες στήλες, και όλα αυτά με ένα κλικ!
Η ενημέρωση στην Μεσσηνία έχει πλέον διεύθυνση: www.focus-radio.gr
Μάθε τι συμβαίνει γύρω σου!

Κατεβάστε την παρουσίαση πατώντας ΕΔΩ!