Πλήθος ετεροδημοτών στην ομιλία Αθανασόπουλου στην Αθήνα!

Σε μία κατάμεστη συνεδριακή αίθουσα του ξενοδοχείου «Αμαλία Αθηνών» στο Σύνταγμα υποδέχθηκαν την Κυριακή το μεσημέρι οι ετεροδημότες της Αθήνας τον υποψήφιο δήμαρχο Μεσσήνης Γιώργο Αθανασόπουλο. Η παρουσία τους και το θερμό χειροκρότημά τους κατά την ομιλία του καταδεικνύουν το θετικό κλίμα που έχει διαμορφωθεί υπέρ του και την αποδοχή που έχουν στον κόσμο οι προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού του «Δύναμη Δημιουργίας».
Ο Γιώργος Αθανασόπουλος ανέπτυξε τις θέσεις της παράταξής του ανά τομέα, ανέφερε τα χρονίζοντα προβλήματα για τα οποία πρέπει να δρομολογηθούν λύσεις από την επομένη των εκλογών, παρουσίασε επιγραμματικά τους στόχους του για τη δημιουργία ενός σύγχρονου Δήμου και ακολούθως μίλησε για τα αναγκαία έργα που έχουν προγραμματιστεί σε κάθε Δημοτική Ενότητα.
«Οι Μεσσήνιοι ετεροδημότες μίλησαν. Ο Γιώργος Αθανασόπουλος θα είναι δήμαρχος Μεσσήνης από την πρώτη Κυριακή. Η ενθουσιώδης παρουσία των Νησιωτών της Αθήνας και των καταγομένων από την περιφέρεια του Δήμου, στην ομιλία του κ. Αθανασόπουλου στην Αθήνα την Κυριακή το μεσημέρι, δεν αφήνουν καμία αμφιβολία για το νικηφόρο αποτέλεσμα της 26ης Μαΐου» αναφέρεται σχετικά.

Περιοδεία στο Μαυρομμάτι Παμίσου
Στο μεταξύ, το Μαυρομμάτι Παμίσου επισκέφτηκε την Κυριακή το βράδυ ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσσήνης, Γιώργος Αθανασόπουλος, μαζί με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του. Συνομίλησε με τους κατοίκους για βασικά ζητήματα που τους απασχολούν και επισημάνθηκαν κάποιες παρεμβάσεις που θεωρούνται αναγκαίες, όπως στην παιδική χαρά, κ.ά. Επίσης, τονίστηκε η ιδιαιτερότητα της τοπικής κοινότητας, καθώς γειτνιάζει με τη Μεσσήνη και χρειάζεται ισόρροπη ανάπτυξη.

Ομιλία στη Λογγά
Ξεκινούν σήμερα οι προεκλογικές ομιλίες του κ. Αθανασόπουλου από τη Δημοτική Ενότητα Αίπειας, καθώς στις 8.00 μ.μ. θα μιλήσει στη Λογγά.

Πηγή: TharrosNews

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *