Πιστοποιητικό για την σωστή λήψη μέτρων κατά του Covid-19 στο ”ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ”

Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση η Διοίκηση του Κέντρου Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ ανακοινώνει ότι πριν από λίγες μέρες ( 11/6/20 ) παρέλαβε επίσημα από την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Ελέγχων και Πιστοποιήσεων EUROCERT το πιστοποιητικό (με Αρ. Βεβαίωσης: 10.40.0001 ) που βεβαιώνει ότι διαθέτει υψηλού επιπέδου τεχνολογικό εξοπλισμό – εγκαταστάσεις και έχει λάβει έγκαιρα όλα εκείνα τα απαιτούμενα μέτρα για τον περιορισμό της μετάδοσης του ιού SARS CoV -2 ( COVID 19 ). 

Παράλληλα η μεγαλύτερη Εταιρεία Πιστοποιήσεων της Ελλάδας η EUROCERT με αυτό το πιστοποιητικό βεβαιώνει ότι το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ έχει εναρμονιστεί πλήρως με τις απαιτήσεις όλων των Υγειονομικών Πρωτοκόλλων που αφορούν στον περιορισμό της μετάδοσης του κορονοϊού. 

Το πιστοποιητικό ( PROTOCOL AGAINST COVID 19 ) παραδόθηκε στη Διοίκηση του Κέντρου Αποκατάστασης της Τρίπολης μετά από εξονυχιστικούς ελέγχους που διενήργησε η ανεξάρτητη εταιρεία πιστοποιήσεων EUROCERT κατά το μήνα Μάιο 2020 στις εγκαταστάσεις του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ. 

Οι έλεγχοι αυτοί είχαν σχέση με τη διαχείριση των ασθενών ( δηλ. τα μέτρα που έχουν ληφθεί για την προφύλαξη νοσηλευομένων ασθενών ), τους ειδικούς χώρους που διαθέτει το Κέντρο για πιθανή αντιμετώπιση κρούσματος, τον ατομικό εξοπλισμό του προσωπικού καθώς και την τήρηση όλων των αυστηρών κανόνων που έχει θέσει ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ( ΕΟΔΥ ) για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι η EUROCERT διενήργησε τον έλεγχο για την πιστοποίηση των μέτρων κατά του κορωνοϊού στο ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ μετά από πρόσκληση της Διοίκησης του Κέντρου Αποκατάστασης της Τρίπολης.

Με αφορμή την πρόσφατη παραλαβή του σχετικού πιστοποιητικού από την EUROCERT η Πρόεδρος του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ κ. Κατερίνα Καρνιαδάκη προέβη στην ακόλουθη δήλωση: ” Συνεχίζουμε με υπευθυνότητα το έργο μας και προσπαθούμε καθημερινά να γινόμαστε καλύτεροι και αποτελεσματικότεροι αντιμετωπίζοντας με τη δέουσα προσοχή τη νέα κανονικότητα που μας έχει επιβάλει ο κορονοϊός. Αυτό το πιστοποιητικό σημαίνει ότι σαν Κέντρο βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο αντιμετώπισης της πανδημίας. Τα θετικά αποτελέσματα των ελέγχων από ένα τόσο μεγάλο φορέα πιστοποιήσεων όπως η EUROCERT μας γεμίζουν ικανοποίηση και μας δίνουν δύναμη για τη συνέχεια”.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *