Παραίτηση Κοσμόπουλου από την επιτροπή παρακολούθησης συμβάσεων του Δήμου Καλαμάτας

“Ιδιαίτερα προσβεβλημένος” δήλωσε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, Βασίλης Κοσμόπουλος, από τη στάση της δημοτικής αρχής και ανακοίνωσε την παραίτησή του από την επιτροπή παρακολούθησης της σύμβασης με τη “Βιώσιμη Πόλη”, η οποία είναι νομικό πρόσωπο στο οποίο ο Δήμος Καλαμάτας έχει αναθέσει σειρά μελετών και διαδικασιών για την ωρίμανση έργων. Μάλιστα ο Βασίλης Κοσμόπουλος ζήτησε συγνώμη από τους συναδέλφους του στην αντιπολίτευση επειδή δεν παραιτήθηκε νωρίτερα από τη συγκεκριμένη επιτροπή. Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας δεν έχει δώσει ακόμη περισσότερες εξηγήσεις για το τι ακριβώς τον οδήγησε στην παραίτηση, θεωρείται όμως βέβαιο ότι η απόφασή του αυτή έχει να κάνει με τα κριτήρια με τα οποία έγιναν οι αναθέσεις στο πλαίσιο της συγκεκριμένης σύμβασης…

Ο δήμαρχος, Θανάσης Βασιλόπουλος, απλά ανακοίνωσε τη λύπη του για την παραίτηση του Βασίλη Κοσμόπουλου.

“Δηλώνω την παραίτησή μου από την επιτροπή παρακολούθησης της σύμβασης με την “Βιώσιμη Πόλη” , διότι έχω εντελώς διαφορετικές απόψεις από τη δημοτική αρχή ακόμα και σε θέματα στοιχειώδους συνεργασίας. Όντας ιδιαίτερα προσβεβλημένος λυπάμαι που δεν υπέβαλα την παραίτησή μου νωρίτερα. Γι’ αυτό αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω συγνώμη από τους συναδέλφους της αντιπολίτευσης, τους οποίους εκπροσώπησα στη συγκεκριμένη επιτροπή”, ανακοίνωσε στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Βασίλης Κοσμόπουλος. 

“Λυπάμαι που αποχωρείτε” ήταν η απάντηση του δημάρχου Καλαμάτας, Θανάση Βασιλόπουλου, προσθέτοντας όμως ότι εφόσον ο Βασίλης Κοσμόπουλος δεν θέλει να είναι στην επιτροπή “δεν μπορούμε να πούμε κάτι”. 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *