Παραίτηση βόμβα του team manager της “Μαύρης Θύελλας” Ευριπίδη Τσιμπανάκου μέσω επιστολής του στον Γιώργο Πρασσά

Με μια μακροσκελή ανακοίνωσή του, η οποία προβλημάτισε για τον χρόνο αποστολής της, ο team manager της Καλαμάτας Ευριπίδης Τσιμπανάκος βάζει τέλος στην παραμονή του στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της “Μαύρης Θύελλας”. Ακόμα μέχρι αυτή την στιγμή που γράφονται αυτές οι αράδες του ρεπορτάζ δεν έχει γίνει γνωστό αν ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Πρασσάς κάνει αποδεκτή την παραίτηση του στενού του συνεργάτη ή αν θα προσπαθήσει να τον μεταπείσει να συνεχίσει μέχρι το τέλος της αγωνιστικής σαιζόν.

Η σχετική ανακοίνωση:

Μετά από ώριμη σκέψη και αντιλαμβανόμενος ότι έχω εξαντλήσει όλα τα προσωπικά μου περιθώρια ανακοινώνω την παραίτηση μου από την ΠΑΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑ .

Η διαφορά φιλοσοφίας με άτομα του στενού περιβάλλοντος του εμβληματικού προέδρου Γιώργου Πρασσά είναι καταλυτική και μονόδρομος για την απόφαση μου.

Όλο αυτό το διάστημα που εργάστηκα στην τεράστια Μαύρη Θύελλα το έπραξα με ευσυνειδησία και αυταπάρνηση παραμερίζοντας ακόμη και την προσωπική μου ζωή στο βωμό της μεγάλης προσπάθειας μαζί με τον πρόεδρο και το ποδοσφαιρικό δυναμικό για την άνοδο.

Δεν θέλω να επεκταθώ και να αναλύσω τους λόγους που δεν μπορώ να συνεργαστώ πλέον γιατί σέβομαι απόλυτα τον μεγάλο ευεργέτη της μεσσηνιακής ομάδα Γιώργο Πρασσά και την ιστορική ΠΑΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑ . Είναι χρέος μου να ευχαριστήσω αρχικά τον Γιώργο Πρασσά και την οικογένεια του για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου και την αγάπη που με περιέβαλε, όλο το ποδοσφαιρικό και διοικητικό προσωπικό τους αγνούς και ένθερμους φιλάθλους που πασχίζουν να εκπληρωθεί το όνειρο τους, τους δημοσιογράφους και τους κατοίκους της πόλης που ζουν και αναπνέουν για τη Μαύρη Θύελλα.

Εύχομαι ολόψυχα να είναι αυτή που θα κόψει το νήμα της πρωταθλήτριας ομάδας της Super League 2.
Με εκτίμηση ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΤΣΙΜΠΑΝΑΚΟ