Πανηγυρισμοί για άνοδο και πρωτάθλημα η Μαύρη Θύελλα

Υποδοχή πρωταθλητών επιφύλασσαν οι οπαδοί της Καλαμάτας στην αποστολή της ομάδας κατά την επιστροφή της από την Αθήνα και την μαθηματική εξασφάλιση του τίτλου του νοτίου ομίλου της Football League.

Παρά το γεγονός ότι η αποστολή έφθασε στη Μεσσηνία με σημαντική καθυστέρηση σε σχέση με την αρχική ενημέρωση των φιλάθλων δεν ήταν λίγοι αυτοί που περίμεναν αρκετά και αποθέωσαν την ομάδα στα διόδια Καλαμάτας στον ύψος των Αρφαρών.

Έπειτα συνόδευσαν το πούλμαν της ομάδας μέχρι την Παραλία και το ξενοδοχείο, όπου εκεί ακόμα περισσότεροι έστησαν ξέφρενους πανηγυρισμούς τόσο για τον τίτλο, όσο φυσικά και για την επιστροφή της ομάδας μετά από αρκετά χρόνια στη Superleague 2.

Μαζί με τους ποδοσφαιρικούς φυσικά, «γιόρτασε» χθες όλη η πόλη την επιτυχία, με τον δήμαρχο μάλιστα Θανάση Βασιλόπουλο να συγχαίρει σε μήνυμά του τους συντελεστές της επιτυχίας, ενώ με απόφασή του φωταγωγήθηκαν όλα  τα Δημοτικά κτίρια της μεσσηνιακής πρωτεύουσας.

Συγκεκριμένα στο μήνυμα του ο Θανάσης Βασιλόπουλος αναφέρει:

“Η ομάδα της πόλης μας, η μεγάλη ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ και μαθηματικά στη Super League 2. Ξανά στα μεγάλα ποδοσφαιρικά σαλόνια 11 χρόνια μετά! Ύστερα από μια εξαιρετικά δύσκολη χρονιά λόγω πανδημίας, τα «λιοντάρια» μας τα κατάφεραν!

Συγχαρητήρια για την προσπάθεια σε διοίκηση, προπονητές, παίκτες, φιλάθλους! Είμαστε και θα παραμείνουμε δίπλα τους.

Προς τιμήν της ομάδας θα φωταγωγηθούν όλα τα δημοτικά κτήρια.

Και του χρόνου ξανά ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!”

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *