Παλαίμαχοι Καλαμάτας και Μεσσηνιακού απέδωσαν φόρο τιμής σε αυτούς που έχουν “φύγει”

Ο ετήσιος αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ των παλαιμάχων Π.Σ. Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ και ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΥ έχει καθιερωθεί στη μνήμη της προσφοράς στον αθλητισμό της Καλαμάτας του Λυκούργου Γαϊτανάρου. Σήμερα 25 Οκτωβρίου 2021 διεξήχθη (το 2020 δεν έγινε λόγω της καραντίνας) στο ιστορικό γήπεδο του Μεσσηνιακού.

Πριν την έναρξη του αγώνα εψάλη τρισάγιο στη μνήμη του Λυκούργου Γαϊτανάρου και σε αυτή των προσφάτως αποβιωσάντων παλαιών αθλητών και παραγόντων Πέτρου Κατσιλιέρη, Τάκη Κυριακόπουλου, Ηλία Λαγογιάννη, Σωτήρη Καμπουγέρη και Κώστα Αργυρόπουλου.

Μετά το τρισάγιο ακολούθησαν προσφωνήσεις α) του Τάκη Βασιλόπουλου, Προέδρου του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Καλαμάτας, συνετού και γενναιόδωρου παράγοντα που υπηρετεί τον αθλητισμό από ποικίλες θέσεις, β) του Μανώλη Θεοδώρου, Προέδρου του Συνδέσμου Παλαιμάχων του Π.Σ. «Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ» και γ) του Σταύρου Χριστόπουλου, Προέδρου του Συνδέσμου Παλαιμάχων του Μεσσηνιακού Γ.Σ.1888.
Χαιρετισμό του Δημάρχου Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλου μετέφερε ο Αντιδήμαρχος, και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Γεώργιος Φάβας.

Αμέσως μετά κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή προκειμένου όλοι μας να σκεφτούμε τις στιγμές που ζήσαμε μαζί με τους αποβιώσαντες.

Παρευρέθηκαν ο γιός του Λυκούργου Γαϊτανάρου Γιάννης με την σύζυγό του και τον γιό του Λυκούργο.

Ο Παύλος Κατσιλιέρης, αδελφός του αείμνηστου Πέτρου, συγγενείς του Κώστα Αργυρόπουλου, ο πατέρας του Στέφανος και αδελφός του Αναστάσιος, ο Δημήτρης Λαγογιάννης αδελφός του Ηλία και πολλοί φίλοι των Τάκη Κυριακόπουλου και Σωτήρη Καμπουγέρη.

Ήταν ακόμη πολλοί άνθρωποι του αθλητισμού που παρέμειναν συγκινημένοι στον χώρο.
Για την ιστορία ο αγώνας έληξε ισόπαλος 2-2 και στο τέλος προσφέρθηκαν σε όλους τυρί και λαλάγγια προσφορά του Θανάση Πετρόπουλου (Μιτεράν) της γνωστής τυροκομικής εταιρίας που πάντα στηρίζει τέτοιες δράσεις.

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΣΗΜΕΡΑ.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *