Ο Μάνος Δασκαλάκης «αδειάζει» ξανά τη Ρούλα Πισπιρίγκου – «Το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου…» όλη η συνέντευξή του (vid)

Το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, τη στιγμή που σύσσωμος ο Τύπος εκτιμούσε ότι ο Μάνος Δασκαλάκης , όδευε προς τη ΓΑΔΑ ή τα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, εκείνος εισερχόταν στα γραφεία της «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ». Παρέμεινε για περισσότερες από τέσσερις ώρες. Το προηγούμενο βράδυ είχα συνομιλήσει για αρκετή ώρα με τον πληρεξούσιο δικηγόρο του, Δημήτρη Καράμπελα, ζητώντας να μεταφέρει στον πατέρα των τριών κοριτσιών από την Πάτρα την επιθυμία μου να απαντήσει σε ορισμένα καίρια ερωτήματα στο πλαίσιο της δημοσιογραφικής έρευνα της «Μ» για την υπόθεση που έχει αφήσει άφωνο το πανελλήνιο.

Εκείνο που ζήτησε να μεταφέρω είναι ότι θα είναι παρόν στις εξελίξεις και ότι θέλει να λάμψει όλη η αλήθεια όσο στενάχωρη και εάν είναι. Στην συζήτηση εκτός αέρα ο κ. Δασκαλάκης απάντησε και σε αλλά ερωτήματα άσχετα ή σχετικά με την υπόθεση όπως ο τρόπος με τον οποίο αγόρασε τη διαβόητη μηχανή.

Όπως απάντησε η αγορά προήλθε από δικά του χρήματα και ένα ποσό που δανείστηκε από συγγενικό του πρόσωπο. Παράλληλα αναφέρθηκε και στους λόγους για τους οποίους επιθυμούσε η νεκροψία της Τζωρτζίνας να γίνει στην Πάτρα επισημαίνοντας ότι μέχρι εκείνη τη στιγμή ήταν ανοικτή η δικογραφία μετά τη μήνυση που είχε καταθέσει για το θάνατο της Μαλένας καθώς όπως επεσήμανε δεν είχε πειστεί για την ηπατική ανεπάρκεια.

Ο κ. Δασκαλάκης ανταποκρίθηκε. Σκοπός ήταν, όπως μου είπε, να λάβει μέσω της συζήτησής ορισμένες απαντήσεις σε ερωτήματα τα οποία του ταλάνιζαν το μυαλό. Τι συνέβη με την κεταμίνη; Πως χορηγήθηκε στη Τζορτζίνα; Τι έχει συμβεί με τα άλλα δυο του παιδιά, την μικρή Μαλένα και την έξι μηνών Ίριδα;

Δείτε το πρώτο μέρος του βίντεο από τη συνέντευξη – ποταμό που έδωσε στον Πέτρο Κουσουλό ο Μάνος Δασκαλάκης.

“Αδειάζει” ο Μάνος Δασκαλάκης την Ρούλα Πισπιρίγκου

Στο β’ μέρος της αποκλειστικής συνέντευξης που έδωσε στον Πέτρο Κουσουλό ο πατέρας των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα αναφέρεται αναλυτικά στη νοσηλεία της Τζωρτζίνας και στα απανωτά επεισόδια που την οδήγησαν στον θάνατο καθώς και στις ευθύνες που ρίχνει στην προσωρινά κρατούμενη πλέον Ρούλα Πισπιρίγκου.. Ο πατέρας των άτυχων κοριτσιών είπε ότι θέλει να μάθει πως προμηθεύτηκε η προσωρινά κρατούμενη ,πλέον σύζυγός του την κεταμίνη εφόσον αποδεδειγμένα δεν υπάρχει καν στο νοσοκομείο Παίδων. πράγμα που αποδεικνύεται και από τα έγγραφα της δικογραφίας. Υπενθυμίζεται ότι χθες ο Διοικητής του νοσοκομείου Μ. Παπασάββας επιβεβαίωσε ότι η κεταμίνη δεν υπάρχει στο νοσοκομείο και δεν χορηγήθηκε ποτέ.

Ο ίδιος στο τέλος της συνέντευξης μίλησε για το μεγαλύτερο λάθος της ζωή του.

Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου για τη συνέντευξη του Μάνου Δασκαλάκη

Στο πλατό της εκπομπής της Ζήνας Κουτσελίνη ο Όθωνας Παπαδόπουλος, συνήγορος υπεράσπισης της Ρούλας είπε την δική του άποψη για τα όσα είπε ο Μάνος Δασκαλάκης, αποκλειστικά στον Πέτρο Κουσουλό

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *