“Ο άρχοντας του αγώνα”: Ο πρώην διεθνής διαιτητής Ηρακλής Τσίκινης παρουσιάζει την αυτοβιογραφία του

Το πρώτο συγγραφικό έργο Έλληνα διαιτητή είναι γεγονός.

Ο πρώην διεθνής Έλληνας διαιτητής Ηρακλής Τσίκινης έγραψε την αυτοβιογραφία του με τίτλο “Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ” και αποτελεί το επιστέγασμα της 20ετούς ενασχόλησης του συγγραφέα με τον χώρο της διαιτησίας. Το βιβλίο αποτυπώνει την ζωή του διαιτητή, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, κάνοντας μια καταγραφή και μεταφέροντας στον αναγνώστη πιο προσωπικές και πιπεράτες στιγμές από τους αγώνες, το παρασκήνιο και τις προσωπικές του εμπειρίες γύρω από το ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι συνοδευόμενο με πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Το κεφάλαιο με τις συμβουλές προς τους νέους διαιτητές σίγουρα έχει το δικό του ενδιαφέρον αφού αποτελεί πηγή έμπνευσης και γνώσης για την μετέπειτα πορεία της καριέρας τους. Στην παρουσίαση του βιβλίου θα παραστούν διακεκριμένοι παράγοντες του τόπου μας από τον χώρο του αθλητισμού της δημοσιογραφίας και της κοινωνίας γενικότερα, όπως ο γνωστός δημοσιογράφος Αντώνης Καρπετόπουλος, που θα είναι και ομιλητής, ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού Γιώργος Στράτος και άλλες παρουσίες που συναντήθηκαν με τον Κο Τσίκινη στην μακρόχρονη καριέρα του και σίγουρα θα αποτελέσουν έκπληξη με την παρουσία τους στην εκδήλωση. Συντονιστής θα είναι ο Σωτήρης Γεωργούντζος. Η εκδήλωση θα γίνει στις 8/11/21 στο κεντρικό ξενοδοχείο Crowne Plaza Μιχαλακοπούλου 50 και η παρουσία του κοινού θα είναι ελεύθερη, πάντα βέβαια σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα που ισχύουν ελέω πανδημίας.

Το συγκεκριμένο πόνημα αποτελεί μία γνωριμία με όλους όσους θα ήθελες να έχεις γνωρίσει και θα το κάνεις μέσα από τις σελίδες του.

Το  Focus Radio  εύχεται Καλοτάξιδο…

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *