Ξεκαθάρισμα στο ρόστερ της Καλαμάτας: Παρελθόν τέσσερις πρωταγωνιστές της ανόδου

Στην πρώτη σημαντική αναδιάρθρωση του ρόστερ της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στη Super League προχώρησε η Καλαμάτα, σηματοδοτώντας την έναρξη του σχεδιασμού για τις αυξημένες απαιτήσεις της κορυφαίας κατηγορίας.

Η ΠΑΕ ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τέσσερις ποδοσφαιριστές που συνέβαλαν καθοριστικά στις πρόσφατες επιτυχίες της ομάδας. Συγκεκριμένα, από τη «Μαύρη Θύελλα» αποχωρούν οι Βασίλης Μάντζης, Ηλίας Τσέλιος, Νικολάς Τσορνομάζ και Φεντερίκο Χορδάν.

Η απόφαση εντάσσεται στο πλαίσιο της αναμόρφωσης του έμψυχου δυναμικού, με στόχο τη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου που θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της Super League.

Οι τέσσερις ποδοσφαιριστές αποτέλεσαν βασικά στελέχη της ομάδας την περασμένη αγωνιστική περίοδο, συμβάλλοντας καθοριστικά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, στην ιστορική άνοδο της Καλαμάτας στη μεγάλη κατηγορία, αλλά και στην κατάκτηση του Super Cup.

Με ανακοίνωσή της, η διοίκηση της ΠΑΕ ευχαρίστησε τους τέσσερις ποδοσφαιριστές για την προσφορά, τον επαγγελματισμό και τη συμβολή τους στις σημαντικότερες επιτυχίες των τελευταίων ετών, ευχόμενη καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική και προσωπική τους πορεία.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Καλαμάτα:

“Αποδέσμευση τεσσάρων ποδοσφαιριστών

Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Βασίλη Μάντζη, Ηλία Τσέλιο, Νικολάς Τσορνομάζ και Φεντερίκο Χορδάν.

Οι τέσσερις ποδοσφαιριστές αποτέλεσαν σημαντικά μέλη της ομάδας μας και ο καθένας έβαλε το δικό του λιθαράκι στην επίτευξη των στόχων που τέθηκαν κατά τη διάρκεια της κοινής μας πορείας. Με την αγωνιστική τους ποιότητα, τον επαγγελματισμό και την αφοσίωσή τους, είχαν ουσιαστικό ρόλο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και την ιστορική άνοδο της Καλαμάτας, καθώς και στην κατάκτηση του Super Cup.

Η ΠΑΕ Καλαμάτα ευχαριστεί θερμά και τους τέσσερις για την προσφορά τους στον σύλλογο και τους ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία στη συνέχεια της επαγγελματικής και προσωπικής τους πορείας.”