Νότης Σφακιανάκης: Αυτή είναι η κούκλα κόρη του, Αφροδίτη που της έχει τεράστια αδυναμία!!!

Καλλονή όπως η μαμά της

Μπορεί ο Νότης Σφακιανάκης να μην περνά και την καλύτερη περίοδο της ζωής του αναφορικά με την προσωπική του ζωή, ωστόσο δεν θα πάψει ποτέ να «λιώνει» για την κούκλα κόρη του, Αφροδίτη, που είναι και η μεγάλη αδυναμία του. Ο Νότης Σφακιανάκης έχει δίδυμα παιδιά με τη σύζυγό του Κίλι.

Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Σπάνια κάνουν δημόσιες εμφανίσεις η σύζυγός το και τα παιδιά του.

Η κόρη του Αφροδίτη Σφακιανάκη είναι 28 ετών και σπουδάζει σχέδιο μόδας στην Αγγλία. Στην Αγγλία είναι ο δίδυμος αδερφός της Απόλλωνας ο οποίος σπουδάζει μουσική. Τα καλοκαίρια της η Αφροδίτη Σφακιανάκη τα περνά στην Ίο όπου εργάζεται ως σερβιτόρα σε beach bar, ενώ παράλληλα ασχολείται ερασιτεχνικά με τη διακόσμηση υποδημάτων.

Η Αφροδίτη Σφακιανάκη έχει πολλά πτυχία: Το 2021 πήρε από την ΑΚΤΟ πτυχίο στην εσωτερική διακόσμηση, το 2019 πήρε πτυχίο από το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος, το 2014 σπούδασε στο Istituto Marangoni. Πλέον η 28χρονη εργάζεται ως διοργανώτρια γάμων. Η κόρη του Νότη Σφακιανάκη, Αφροδίτη, ταξιδεύει συχνά στο εξωτερικό, λόγω σπουδών.

Όπως και ο πατέρας της, έτσι και η νεαρή Αφροδίτη Σφακιανάκη έχει αποφασίσει να κρατήσει μια στάση ζωής μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πηγή: athensmagazine.gr