Νοσοκομείο Καλαμάτας: Χωρίς rapid test όσοι εμβολιάζονται, απαραίτητο για τους επισκέπτες

Το Νοσοκομείο Καλαμάτας σε συνέχεια των διευκρινιστικών κατευθύνσεων προς το κοινό που χρειάζεται είτε να επισκεφθεί, είτε να εμβολιαστεί στο εμβολιαστικό κέντρο, προβαίνει στην παρακάτω ενημέρωση μέσω ανακοίνωσης για την σωστή και χωρίς ταλαιπωρία ενημέρωση του κοινού που για τον έναν ή τον άλλον λόγο θα χρειαστεί να επισκεφθεί τους χώρους του.

H ανακοίνωση του Νοσοκομείου:

“Σας ενημερώνουμε ότι όσοι πολίτες έχουν ραντεβού για εμβολιασμό στο εμβολιαστικό κέντρο της Ν.Μ.Καλαμάτας, δεν απαιτείται να προσκομίζουν rapid test για να εισέλθουν στους χώρους του Νοσοκομείου”.

Eικόνες από την ουρά που παρατηρήθηκε χθες Δευτέρα, πρώτη μέρα εφαρμογής των αυστηρών υγειονομικών μέτρων προστασίας στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Πολίτες περιμένουν στο φυλάκιο, στην είσοδο, προκειμένου να δείξουν το αρνητικό rapid test, καθώς μόνο με αυτή την προϋπόθεση μπορούν να εισέλθουν στους χώρους του Νοσοκομείου.

Να σημειωθεί ότι κάποιοι ταλαιπωρήθηκαν καθώς δεν είχαν ενημερωθεί και δεν γνώριζαν ότι απαιτείτο να έχει προηγηθεί rapid test, και πως η προσκόμισή του ήταν προϋπόθεση για να εισέλθουν, και αναγκάστηκαν να επιστρέψουν στο κέντρο της Καλαμάτας για να κάνουν το rapid test και στη συνέχεια να επιστρέψουν και πάλι στο Νοσοκομείο για να το δείξουν. Ίσως θα διευκολύνονταν όλοι, αν τα rapid test γίνονταν στο isobox του Νοσοκομείου Καλαμάτας.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *