Μύκονος: Ο Nusret φτιάχνει κλαμπ και ονειρεύεται 20 εκατ. ευρώ τζίρο (vid)

Ανέβασε βίντεο στο TikTok  προαναγγέλλοντας το νέο του κατάστημα – «Φαγητό και χορός» λέει στην κάμερα από πρώτα είπε «Καλημέρα»

Να μετατρέψει την ήδη κερδοφόρα επιχείρηση του στη Μύκονο σε ένα πολυχώρο διασκέδασης και να «μαζέψει όλο το χαρτί» που κυκλοφορεί στο νησί τα καλοκαίρια, επιδιώκει ο Νουσρέτ Γκιοκτσέ.

Με τον τζίρο του εστιατορίου να ξεπερνά τα 11 εκατ. ευρώ τη σεζόν, η πρόβλεψη για το κλαμπ που ετοιμάζει δίπλα ακριβώς είναι να ξεπεράσει ο τζίρος και για τα δυο καταστήματα τα 20 εκατ. ευρώ και να ανταγωνιστεί στα ίσα τα μεγάλα beach restaurants της Μυκόνου όπως το Nammos και ο Scorpios.

Ο Τούρκος επιχειρηματίας βρέθηκε στη Μύκονο πριν από λίγες μέρες για να τελειώνει με τα διαδικαστικά θέματα με τις άδειες και να ξεκινήσουν οι εργασίες κατασκευής .

Παράλληλα συναντήθηκε με τους πολιτικούς μηχανικούς που έχουν αναλάβει την ανακαίνιση του σπιτιού που αγόρασε πρόσφατα έναντι 2,2 εκατ ευρώ , το οποίο βρίσκεται πάνω από τη Χώρα, σε κοντινή απόσταση από το εστιατόριο . Ενας από τους κυριότερους λόγους που ώθησαν τον Τούρκο εστιάτορα να επιλέξει το συγκεκριμένο ακίνητο αντί κάποιου πιο σύγχρονου είναι ίσως και ο πλέον προφανής: η κατοικία απέχει μόλις τρία λεπτά με τα πόδια από το εστιατόριό του – μολονότι ο ίδιος δεν φαίνεται να έχει πρόβλημα ακόμη και με τις μεγάλες αποστάσεις, τις οποίες καλύπτει τρέχοντας, ως μέρος της καθημερινής του άσκησης για τη διατήρηση της φυσικής του κατάστασης.

@nusr_et Eating dancing 🕺 💃 #saltbae #saltlife #salt ♬ orijinal ses – Nusr_et