Μπάρκας στη Βουλή: Με 20 ευρώ της Καϊλή θα είχε σωθεί ο 16χρονος Ρομά – Βρείτε τα απ’ το Syriza Channel, απάντησε ο Χρυσομάλλης

Κόντρα για την πολιτική τοξικότητα που επιχειρεί να καλλιεργήσει η αξιωματική αντιπολίτευση είχαν στην Ολομέλεια της Βουλής ο βουλευτής της ΝΔ, Μίλτος Χρυσομάλλης και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Μπάρκας.

Η αρχή έγινε όταν ο κ. Μπάρκας σχολίασε πως αν υπήρχαν 20 ευρώ από την βαλίτσα με τα χρήματα που εντοπίστηκαν στο σπίτι της ευρωβουλευτού του ΠΑΣΟΚ, Εύας Καϊλή θα είχε σωθεί η ζωή του 16χρονου Ρομά.

«Καταφεύγετε σε λαϊκισμούς για να ασκήσετε κριτική. Θέλετε να σας πούμε τα ίδια; Ότι δηλαδή αν δίνατε 20 ευρώ από τα 3 εκατ. ευρώ που πήρε ο Παππάς από τον Καλογρίτσα για να στήσετε το Syriza channel θα είχε σωθεί η ζωή; Θέλετε να πάμε εκεί την συζήτηση;» απάντησε ο κ. Χρυσομάλλης.

«Εμείς υπηρετούμε μια συγκεκριμένη ιδεολογία, εσείς στον ΣΥΡΙΖΑ μια ψυχολογία. Την ψυχολογία της μιζέριας, του φθόνου και του διχασμού» συνέχισε ο βουλευτής της ΝΔ για να προσθέσει: «Δεν επενδύουμε στη λάσπη και στο διχασμό που κάνετε εσείς. Ακολουθούμε το συμφέρον της πατρίδας».

Πηγή