Με το καθιερωμένο πρωτόκολλο η κοπή της βασιλόπιτας του Δήμου Μεσσήνης

Το πολιτικού και υπαλληλικού προσωπικού του Δήμου Μεσσήνης, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο γραφείο του Δημάρχου Γιώργου Αθανασόπουλου, την κοπή της βασιλόπιτας με αντιπροσωπευτική συμμετοχή των δύο πλευρών.

Ακολουθώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας κατά του covid-19, στην κοπή παραβρέθηκαν μόνο ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νίκος Φύκιρης, οι επικεφαλής των μειοψηφιών Νίκος Κοτταρίδης, Χρήστος Θεοδωρακόπουλος και Γιάννης Λάσκαρης και οι εκπρόσωποι των υπαλλήλων Στράτης Χρυσαφίδης και Εύη Ντρε, πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Μεσσηνίας και μέλος, αντίστοιχα. Την πίτα ευλόγησε ο αρχιερατικός επίτροπος Κωνσταντίνος Μελισσουργός.

Ο Δήμαρχος Μεσσήνης ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία σε όλους τους υπαλλήλους του Δήμου και τους αιρετούς, εκφράζοντας την ελπίδα «μέσα από μία αγαστή συνεργασία η οποία επιβάλλεται αυτή την δύσκολη περίοδο, το 2021 να είναι αποτελεσματικό προς όφελος των δημοτών μας».

Ευχές για καλή χρονιά και υγεία και κυρίως να ξεπεραστεί η τεράστια υγειονομική κρίση εξέφρασαν οι κύριοι Φύκιρης, Κοτταρίδης, Θεοδωρακόπουλος, Λάσκαρης και Χρυσαφίδης. Ακολούθως, διανεμήθηκε η βασιλόπιτα σε όλους τους υπαλλήλους.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *