Με αυτόν τον άνδρα είχε σχέση η Κάτια Ζυγούλη πριν γνωρίσει τον Σάκη Ρουβά

Η Κάτια Ζυγούλη φαίνεται πως δεν είχε πάντα τον Σάκη Ρουβά στην καρδιά της, καθώς πολύ πριν τον γνωρίσει είχε σχέση με έναν άλλο άντρα, με τον οποίο μάλιστα δήλωνε πολύ ερωτευμένη.

Το πρώην μοντέλο και Youtuber, έχει γράψει την δική της ιστορία. Κάθε της εμφάνιση κάνει τα φωτογραφικά φλας να αστράφτουν, και εμείς ξετρυπώσαμε μια με την πρώην σχέση της, πριν γνωρίσει τον Σάκη Ρουβά.

Η Κάτια Ζυγούλη, είχε ζήσει ένα φλογερό ειδύλλιο με τον Μάνο Πανταζή.

Ο Μάνος Πανταζής, ήταν επίσης μοντέλο και την δεκαετία των 90’s είχε κάνει πολλές γυναικείες καρδιές να χτυπήσουν δυνατά. Ωστόσο, από τα μέσα της πρώτης δεκαετίας του 2000, ο Μάνος Πανταζής με τον καλό του φίλο Φώτη Γιαννιώτη αποφάσισαν να εγκαταλείψουν τα φλας και τις επιδείξεις μόδας και ασχολήθηκαν με τις nightlife business, ανοίγοντας διάφορα καφέ αλλά και εστιατόρια στην Αθήνα.

Τόσο ο Μάνος όσο και η Κάτια τράβηξαν χωριστούς δρόμους και πλέον έχει ο καθένας και την δική του πολύ ευτυχισμένη οικογένεια. Ωστόσο, μια φωτογραφία με τους δυο τους κυκλοφορεί στο Instagram και εμείς δεν θα μπορούσαμε να μην την ξετρυπώσουμε για εσάς.

Ιδού λοιπόν: