Μαρία Απατζίδη: Η βουλευτής που εμφανίζεται στο… στριπτίζ του Κλέωνα Γρηγοριάδη έκλεισε το τηλέφωνο στον Λιάγκα (vid)

Η Μαρία Απατζίδη, η βουλευτής που εμφανίστηκε στο… στριπτίζ του Κλέωνα Γρηγοριάδη βγήκε τηλεφωνικά στον Γιώργο Λιάγκα και το Πρωινό, το πρωί της Πέμπτης, προκειμένου να μιλήσει για το βίντεο που έγινε viral στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες.

Η βουλευτής του ΜέΡΑ 25 κλήθηκε να απαντήσει για το στιγμιότυπο που έκανε τον γύρο του internet, ωστόσο εκείνη «επιτέθηκε» στον παρουσιαστή του «Πρωινού» και στη συνέχεια του έκλεισε το τηλέφωνο.

«Δεν μας καλέσατε ούτε μία φορά…»

«Το στιγμιότυπο ήταν από τα γραφεία του κόμματος. Είμαστε ένα μικρό κόμμα, έχουμε λίγους χώρους στη Βουλή, σε έναν από αυτούς μπορεί να αλλάξουμε μπλούζα ή ζακέτα για να πάμε στην επόμενη συνεδρίαση. Ο Κλέωνας μπήκε βιαστικά και δεν είδε ότι η κάμερα ήταν ανοιχτή. Εμείς ως κόμμα έχουμε προτάσεις για σοβαρά ζητήματα όπως π.χ. το σύστημα υγείας, τα κόκκινα δάνεια, τους πλειστηριασμούς κτλ.

Δεν μας καλέσατε ούτε μία φορά και μας καλείτε τώρα για ένα πράγμα που είναι αστείο μεν αλλά στην πραγματικότητα δεν απασχολεί κανέναν. Αν αποφασίσετε να ασχοληθείτε με κάτι σοβαρό, ξαναπάρτε με! Τώρα δεν έχουμε να πούμε τίποτα άλλο. Καλή σας μέρα!» είπε η Μαρία Απατζίδη και έκλεισε την τηλεφωνική γραμμή.

Δες παρακάτω στο βίντεο πώς αντέδρασε ο Γιώργος Λιάγκας: