Λουσία Γιαβορτσέκοβα: Η καυτή ποδηλάτισσα που τρέλανε το instagram (vid)

Η καυτή ποδηλάτισσα που τρέλανε τη Μύκονο

Τελικά το ποδήλατο κάνει θαύματα…

Η πληθωρική Σλοβάκα Λουσία Γιαβορτσέκοβα, η οποία το 2018 ανακοίνωσε την αποχώρηση της από την αθλητική ενεργό δράση, μοιράζοντας θλίψη στους φίλους του αθλήματος, τους αποζημίωσε με τη μετέπειτα θριαμβευτική πορεία της …όπως αποδεικνύεται…

Η Λουσία, πρώην ποδηλάτισσα λοιπόν και νυν μοντέλο, dj και influencer με σχεδόν 2,5 εκατ. ακολούθους, έχει έναν άξιο θαυμασμού …σε σημείο εγκεφαλικού, λογαριασμό στο instagram…όπως άλλωστε απαιτούν τα εκατομμύρια των θαυμαστών της!

Η πρώην ποδηλάτισσα που πλέον κάνει καριέρα μοντέλου κάθε φορά που ανεβάζει μια γυμνή της φωτογραφία κάνει τον ανδρικό πληθυσμό και όχι μόνο να… παραμιλά.

Μετά τη Ζάκυνθο και την Κρήτη σειρά έχει η μαγευτική Σαντορίνη και η Οία για την όμορφη Λουσία. Στην τελευταία της ανάρτηση χτυπά με στίχους από το τραγούδι των Scorpions, «Λευκό περιστέρι»:

«Πέταξε με τον άνεμο
Πάρε την ελπίδα μας κάτω απ’ τα φτερά σου
Για τον κόσμο να ξέρει
Αυτή η ελπίδα δεν θα πεθάνει
Όπου τα παιδιά κλαίνε».

Σε άλλη της ανάρτηση από το Αμμούδι είναι πιο αποκαλυπτική καθώς περπατάει με την πλάτη στο φακό και χαρίζει στους 1,6 εκατομμύρια ακόλουθούς της την πίσω της όψη η οποία ομολογουμένως είναι πολύ σέξι. Μάλιστα η Λουσία σε καλεί να.. βασίσεις μαζί της.

Μην περιμένετε όμως φωτογραφίες της πρώην αθλήτριας …που έγινε το πρόσωπο της καμπάνιας του πρώτου αρώματος του σχεδιαστή Philip Plein…χάσατε… 

Η καυτή καλλονή δείχνει μία αδυναμία στην Ελλάδα, την οποία επισκέπτεται συχνά…Από την Κρήτη μέχρι τη Μύκονο…κερδίζουν όλοι… με το Νησί των Ανέμων να δέχεται το “τελευταίο” χτύπημα της καλλονής Λουσία, η οποία τρέλανε…τα σοκάκια!!!